Celeb

Hétvégi apukás menüt varázsolt Nagy Ervin

Bors

Létrehozva: 2017.04.12.

Nem akármilyen raviolis tányér került a Konyhafőnök VIP zsűritagjai elé Czutor Zoli és Nagy Ervin alkotásában. A hobbiszakácsoknak ezúttal párban kellett dolgozniuk, ráadásul egy kimondottan technikás ételt, az egg yolk raviolit kellett elkészíteniük, amely arról ismert, hogy a frissen gyúrt tésztába tojássárgáját kell helyezni és így kifőzni azt. Ervin és Zoli mindvégig óriási kapkodásban voltak, végül egy színekben gazdag, mosolygós fejet formázó tányért vittek ki a zsűri elé. – Az arckifejezés is olyan, ahogyan sikerült – jegyzi meg azonnal a zenész, míg Wossala Rozina le se tudja venni a szemét a tányérról.

– Esküszöm Nektek, hogy tökéletesen bemutattátok, amit két hétvégi apuka művelne egy gyerekzsúron. Egy szmájlival kiegészült pastás kis tányért elkészíteni, szerintem tarolnátok vele bármelyik hétvégén, próbáljátok ki. Haknizzatok, jöjjetek össze, a gyerekek biztos összebarátkoznak. Ez egy nagyon jó ötlet – kritizált viccesen Rozina, amit az alkalmi páros mosolyogva fogadott. – Abban biztosak voltunk, hogy Rozina élcelődik majd, de ezt úgy tette, hogy jól esett. Szeretek apuka lenni – árulta el Czutor Zoli, aki Ervinnel együtt a második feladatban is olyat alkotott, hogy a gyerekzsúr-hangulat csak még tovább fokozódott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek