Celeb

Vilmos herceget húsz éve emészti a gyász Diana miatt

Kiss Boglárka

Létrehozva: 2017.05.30.

Mázsás tehertől szabadult meg Vilmos herceg, amikor végre először vallott nyilvánosan az édesanyja elvesztése miatt érzett fájdalmáról. Diana hercegnőt egy egész nemzet gyászolta két évtizede, ám családja, különösen az idősebbik fia, a mai napig nem tette túl magát a tragédián.

Vilmos – aki 15 éves volt Diana halálakor – húsz éve küzd a gyásszal. Nem engedhette meg magának, hogy összeomoljon, sajnáltassa magát, ám most a GQ-nak nyilatkozott fájdalmáról:

– Olyan jó lenne kikérni a tanácsait! Annyira elszomorít, hogy sosem ismerhette meg Katalint, hogy sosem láthatja felnőni a gyermekeinket! Diana 1997. augusztus 31-én szenvedett végzetes autóbalesetet Párizsban, a kerek évforduló apropóján döntött úgy Vilmos, hogy felvállalja az érzelmeit.

– Most már sokkal jobban érzem magam, már nyíltan és őszintén tudok róla beszélni, és ezáltal jobban emlékszem rá. De ehhez húsz évre volt szükségem – vallotta be. A herceg lelki felépülését nagyban segítette, hogy felesége és gyermekei biztos érzelmi támaszt nyújtanak neki.

– Nem tudnám végezni a munkámat a családom támogatása nélkül. Az otthon támasza számomra a minden. Szeretném a gyermekeimet szerető, biztonságos világban tudni. Szeretném, ha György a valóságban nevelkedne, nem a palota falai közt. 

Kapcsolódó jegyzetünket itt olvashatja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek