Celeb

Kínos, mit hisznek Pintér Tiborról és tinilányáról

Bors

Létrehozva: 2017.06.20.

Meg kell hagyni, a színész jól kezeli a dolgot!

Forrás: Zsolnai Péter

Bizony, aki a kamerák kereszttüzében éli a mindennapjait, és a fűszeres is tud szinte mindent a szerelmi életéről, arról, hogy épp szingli-e, mikor szakított, ki volt a barátnője, annak egész biztosan van egy-két kínos történet a tarsolyában a hírnévről.

Nincs ezzel másképp lovas-színészünk, Pintér Tibor sem: az év elején derült ki, hogy véget ért a kapcsolata Ács Beával, azóta pedig - nem is tagadja - rendszeresen randizik. "Rengeteg nő vesz körül, ezt pedig nagyon élvezem! Ha időm engedi, gyakran járok a szebbnél szebb csajokkal például éttermekbe" - mesélte a Ripostnak, hozzátéve: bizony akadt már emiatt egy-két félreértés is.

Tibor ugyanis 19 éves lányával is eljár ide-oda (miért ne tenné?) - ugyanakkor volt már, hogy őt magát felismerték, gyermekét viszont a partnerének hitték. "Egyben kínos és vicces szokott lenni, amikor Jankát a szeretőmnek nézik! Egy kész nő: csinos, dekoratív. Ha együtt megyünk valahova, előfordul, hogy lefotóznak bennünket, összesúgnak a hátunk mögött" - mesélte mosolyogva.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek