Celeb

Világsztár hajtott rá Palvin Barbira

GYLF

Létrehozva: 2017.07.19.

Alig néhány napja történt, hogy Charlie Puth Wiz Khalifa oldalán letaszította a trónról a Gangnam Style-t, és minden idők legtöbbet pörgetett netes sláge­re lett a See You Again. Az alig hu­szonöt esztendős amerikai énekesért bo­londulnak a nők, így érthető, hogy a hét elején ezreknek okozott csalódást, amikor megosztotta a vi­lághírű, gyönyörű mo­dell Palvin Barbi ké­pét.

Charlie az Instagram Storyjában tette ki Barbi egyik legfrissebb fotóját, amelyet a modell is csak most, az énekes előtt mutatott meg a saját oldalán. Puth később a Twit­teren nyilvánosan köszönt rá a magyar modellre: „Hi, Barbara”.

Természetesen a rajongók azonnal lecsaptak rájuk, tízezerszám jöttek a like-ok és kommentek. Egy idő után már Barbi Instagram-oldalán folyt tovább a találgatás, sőt ott már többen is egyértelműen kijelentik, Charlie szerelmes a lányba.

„Úristen, azt hiszem, Charlie szerelmes beléd! Vagy tetszel neki” – írta egy rajongó, és többen is arra hívták fel Barbi fi­gyelmét, ér­demes lenne megnéznie az énekes oldalát. Többen ráadásul össze is szólalkoztak, miért nem lenne jö­vője kettejük szerelmének, és olyan is akadt szép számmal, aki egész egyszerűen kijelentette: Charlie kevés lenne Barbihoz.

Mivel a világ legkeresettebb mo­delljeinek egyike, így ter­mé­sze­tes, hogy a legnívósabb ese­ményekre is rendre kap meghí­vót Palvin Barbi. Ennek kö­szönhetően pedig szinte termé­szetes, hogy gyakran vi­lág­sztárokkal kapják lencsevégre. Így lehetett „románca” Lewis Hamiltonnal, de egy időben gyakran bandázott Miley Cyrusszal is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek