Celeb

Ambrus Attila: A múltat lezártam

Fái

Létrehozva: 2017.08.01.

<p>Videós bloggerként is sikeres a Viszkis.</p>

Aki megnézi Ambrus Attila videóit, az nemcsak két hatalmas kutyájáról, Argoszról és Vazulról vagy a kerámiáiról tud meg többet, de róla magáról is. Nem meglepő, hogy a Viszkis videós bloggerként, vagyis vloggerként is sikeres.

– Én azért meglepődtem – mondta nevetve a Borsnak Ambrus Attila, a Csíki Párduc. – Nem számoltunk ezzel, de a visszajelzések alapján tényleg sikeres. Van egy okos feleségem, neki köszönhetem az ötletet. A nagy emberek mögött mindig vannak tartalmas nők. Én ugyan nem vagyok nagy ember, de a feleségem megértette velem, hogy ez is egy fórum, ahol megismerhetnek engem és a termékeimet. Nem bankrablói tanfolyamot indítok, nem ez a jövő! – szögezi le vidáman. – A múltat lezártam. Nekem is fel kell nőnöm ehhez a modern világhoz, a multikultihoz, hiába utálom. 

Az egyik videóban a barátai készítettek interjút Attilával, amiből kiderül, hogy a példaképei azok az emberek, akik reggel felkelnek, elmennek ke­nyeret sütni, gyárba dolgozni. Bár lehúzott 13 évet és két hetet a börtönben, mégis azt mondja, életében a legnehezebb feladat az volt, hogy önmagát legyőzze. Az Ambrus Attila életérôl szóló, A Viszkis címû film novemberben érkezik a mozikba, keramikusmunkáit pedig legközelebb szombaton, Tiszaújvárosban vásárolhatják meg. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek