Celeb

Gulyással kényezteti felesége Thort

Címkék
gulyásThor

Fái

Létrehozva: 2017.10.26.

A Thor sztárja, Chris Hemsworth felesége, Pataky Elza félig magyar. Édesapja erdélyi származású, édesanyja pedig spanyol. Elza Spanyolországban született, de ismeri a magyar konyhát. Návai Anikó, a Los Angelesben élő magyar újságíró a Thor: Ragnarok, 2017-es amerikai szuperhősfilm bemutatója kapcsán beszélgethetett a világ legszexibb férfijának választott Chrissel.

– Megkérdeztem tőle, hogy mit szeret főzni – meséli Anikó, aki arra volt kíváncsi, hogy a színész jártas-e a magyar konyhában. – Chris elmesélte, hogy sütött tortát a kislányának, India Rose-nak a születésnapjára. Kettőt akart sütni, egy csokisat és egy epreset, de végül összekeverte, így lett egy barna massza. De nagyon finom lett!

Anikót az is érdekelte, vajon Chris ismeri-e a világhírű gulyásunkat, ha már a felesége félig magyar származású?

– Azt felelte, gulyáslevest nagyon tud a neje. És persze a paprikás csirkét is ismerte – mesélte Anikó. – A család is szóba került, Chrisnek három gyermeke van. Kislánya után három évvel születtek meg az ikreik, Tristan és Sasha. A forgatás alatt az ötéves India Rose megkérdezte, hogy miért nincs otthon a papa? Mondták neki, hogy a Thort forgatja. Amikor Chris hazament, a kislány azt kérdezte tőle: ma is nagyot verekedtél?

Szombaton, a nagyfilm után a Hello, Hollywoodban láthatják az interjút.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek