Celeb

Itthon folytatták a Survivor szerelmesei - Döntőjéhez ért a túlélőshow!

kbv

Létrehozva: 2017.10.13.

Jó ideje lázban tartja a Survivor rajongóit: mi történt a játék után Anitával és Gergővel, akik már a szigeten egymásba szerettek.

A két versenyző kapcsolata lassan bontakozott ki, de már a szigeten hatalmas lelki mélységeket éltek meg együtt. Anita egyedül a Borsnak árulta el, hogyan sikerült a verseny utáni együttélés.

– Gergő először nem is tetszett, majd észrevétlenül kerültünk egymáshoz egyre közelebb. Engem is meglepett, de az ötödik együtt töltött napunkon már szinte vágytam az érintésére. Lassan bontakozott ki a kapcsolatunk, a szigeten más lehetőségünk nem is volt, mint a beszélgetés. Már a szigeten is sokat beszélgettünk arról, hogy mi lesz velünk kint. Én tartottam a köztünk lévő nyolc év korkülönbségtől, de a végére nem volt kétség, hogy megpróbáljuk együtt – kezdte Anita, aki a kiesés után még három napot tölthetett Gergővel a Fülöp-szigeteken.

– Életem egyik legszebb három napja volt, buliztunk, vacsoráztunk, mint egy teljesen hétköznapi pár. Engem is meglepett, de működött a dolog. Két napra rá, hogy hazajöttünk, összeköltöztünk. Gergő sütött tortát nekem, hozott egy üveg pezsgőt és a bőröndjeit. Aztán visszamentem dolgozni, a kiforrott életembe, és meglátta a karrierista énemet. Más életszakaszban járunk, be kellett ismernünk, végül békességben váltunk el. A mi szerelmünk ott maradt a szigeten – mondta Anita.

Két macsó küzd meg a 20 millióért

Iliász tegnap páholyból, már döntősként figyelhette Barbi, Szandi és Feri emberpróbáló küzdelmét. Egy kis szerencsének és a szívósságának köszönhetően Feri nyerte a végletekig kiélezett csatát és jutott be a ma esti fináléba. Így végül a két férfi között dől el, hogy ki nyeri a Survivort és a győzelemért járó húszmillió forintot. Csakhogy ezúttal nem egy taktikai vagy erőpárbaj, hanem a törzsek egyesülése után kiesett játékosok szavazatai döntenek. Tehát Feri és Iliász sorsa Adri, Anita, Barbi, Klaudia, Lilla, Nóri, Szandi, Benedek, Gergő és Zoli kezében van!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek