Celeb

Megégette az arcát Mérai Kata

kbv

Létrehozva: 2017.10.19.

Maradandó is lehet a károsodás, amit a forró olaj okozott.

Nem sokat kell magyarázni, egy színésznőnek aligha van fontosabb testrésze, mint az arca. Nem csoda, hogy Mérai Kata, a Barátok közt színésznője bepánikolt, amikor a forró olaj az arcába fröccsent. Akkor már csak rövid idő volt hátra a Konyhafőnök VIP forgatásáig.

Szeretik meghódítani

Mérai Kata 2007 végétől látható a Mátyás király téren, Illés Júliát alakítja a Barátok köztben. Juli igazi családanya, aki gyerekeiért képes a tűzbe is menni. Csak az a fránya szerelem ne lenne, szinte az összes Berényi testvér elcsavarta már a fejét. Kata egyébként imád főzni, saját főzős blogja is van, katafakanala néven.

– Épp gyakoroltam, amikor a konyhai baleset ért. Tempurált zöldségekkel dolgoztam, nagyon vékonyra volt szeletelve a répa, és valószínűleg maradhatott meg benne valamennyi levegő, és egyszerűen felrobbant, amikor ki akartam emelni. Millimétereken múlt, hogy nem csapódott a szemembe az egész forró olajostul – mesélte lapunknak Kata, aki azonnal égési sérülést csillapító spray után kapott.

– Először fel se fogtam, mi történt. Csak az villant át az agyamon, hogy nekem aznap még volt egy fotózásom, és nyakamon a verseny. De aztán mindent megoldottunk, sokat kezeltem aloe vera-tartalmú készítménnyel és gyorsan gyógyult a seb szerencsére. A töb­­bit pe­dig sminkkel oldottuk meg, hiszen a dolgoknak haladnia kellett. Persze azt nem mondom, hogy nem fájt, egy hétig erős fájdalmaim voltak – magyarázta a színésznő, aki úgy fogalmazott, egy egész vízjel volt az arcán, de ez őt nem zavarta különösebben.

– Végig csíkos volt az arcom, de úgy voltam vele, hogy mindennek haladnia kell. A sérülésnek a mai napig maradt egy kis nyoma az arcomon, ami bár nem zavar, de lehet, hogy felkeresem majd az orvosomat, hogy elmondja, mit lehet tenni. Ha semmit, akkor marad egy örök emlékem arról, hogyan készültem a megmérettetésre – mondta viccelődve Kata.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek