Celeb

Rosszindulatú, trágár levelekkel bántják az X-Faktor mentorát

Bors

Létrehozva: 2017.11.11.

A Blikk készített interjút Puskás Petivel, aki természetesen az X-Faktor mentoraként beszélt az RTL Klub tehetségkutatójáról is, megemlítve, hogy bizony idén az énekesek és a mentorok is nagy nyomásnak vannak kitéve.

- Pont anyukám kérdezte a múltkor, hogy miér­t bírják nehezen a mostan­i versenyzők a felhajtást. Azért, mert nagy a nyomás a közösségi média oldaláról. Amikor én voltam a tehetségkutatóban, akkor maximum blogok voltak. Most bárhova nézel, szidnak az emberek. Az én ismerőseim is leírják, ha nem tetszik nekik valami, közben meg amikor személyesen találkozunk, akkor eszébe nem jutna mondani. Ez még nekem is rosszul­esik, ahogy a rosszindulatú, trágár levelek is, de én már megtanultam kezelni. Nehezen viseltem, amikor Violát sokan bántották. Ő nem azért jött, hogy csecsemőket gyilkoljon le, erre nagymamák, akik az unokáik­kal fotózkodnak, írták, hogy rohadjon meg a hangjával együtt. Milyen dolog ez… - írja Puskás, aki beszélt Eke Angélához két éve fűződő kapcsolatáról is, elmondva, hogy bizony még a magánéletét is befolyásolja a műsorral járó felhajtás.

Puskás beszélt arról az elefántról is, amelynek képe futótűzként terjedt el a neten, mert a fotón úgy tűnt, hogy az állatot méltatlan körülmények között tartják. Puskás nem volt rest utánajárni a dolognak, ennek ellenére még így is ő kapta a mocskolódásokat.

- Az egyetlen szabad vasárnap délelőttöm volt, de elmentem, vi­deót készítettem róla, így meggyőződtem, hogy valóban nem éheztetik őket. Mellbevágó volt, hogy ennek ellenére állatvédőktől kaptam gyűlölködő üzeneteket. A lelkemben komolyan fáj, hogy akiket én képviselek, még azok sem vették a fáradságot, hogy megnézzék a videó­mat, csak bántani tudnak.

A mentornak már csak egy versenyzője van, Berta Dániel a múlt héten éppen társát, Abaházy Nagy Líviát ejtette ki a műsorból párbajt követően.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek