Celeb

Az elme ereje: Peller Mariann bölcsit intézett gondolataival

O. Zs.

Létrehozva: 2018.01.12.

Forrás: Albert Zoltán

Nagy érdeklődést és még nagyobb hitetlenkedést váltott ki a Bors csütörtöki címlapsztorija Sebestyén Balázs feleségének különös gyógyulásáról. Viktória síbalesetet szenvedett, csontja szilánkosra tört és egy szalag elszakadt a térdében. Altatóorvos híján nem tudták megoperálni, Viki viszont három nap alatt meggyógyította a sérült végtagot agykontroll segítségével. 

Hazai hírességeink közül nem csak Balázsék alkalmazzák mindennapi életükben a gondolatuk erejét. Akár hiszik, akár nem, Peller Mariann még bölcsit is agykontrollal intézett a fiának.

– Az agykontrollnak én a vizualizációs ré­szét használom. Ha na­gyon beleéljük magunkat valamibe, akkor az fizikális síkon is megvalósul. A nagyobbik fiamnak, Kornélnak így találtam bölcsődét. Sokszor elképzeltem, hogy az adott intézménybe jár. Nagyon tetszett a hely, de sajnos megmondták, esélyünk sincs bekerülni. Aztán vezetőségváltás volt, átalakult az egész hely, és végül felvették a gyereket. Ha már nagyobbak lesznek a gyermekeink, akkor szeretném, ha mindketten elvégeznék az agykontrolltanfolyamot. A stresszkezelésben nagy segítségükre lehet, hogy ne le­gyenek olyan idegbetegek, mint az anyjuk volt annak idején. Agykontrollal ettől is sikerült örökre megszabadulnom – magyarázta Mariann.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek