Saját vállalkozásba kezdett Sass Dani, a Konyhafőnök egykori finalistája, a vagány gasztroarc saját nevével fémjelzett chiliszószt dobott piacra.
A Viasat3-on tavasztól látható Ide süss! műsorvezetője szereti a csípős ízvilágot, a tökéletes ízharmónia megalkotása mégis megizzasztotta.
– Végig jegyzeteltem, csöpögtettem, mértem, aprítottam, kevergettem, szagolgattam. Négy-öt óra alatt egyliternyi levendulás chiliszósz állt össze, ami – nem tagadom – erős, hiszen habanero és jalapeno is van benne – árulta el a műsorvezető, aki a chili erejét is megtapasztalta.
– A fejlesztés intenzív munka volt, ami a szervezetemet is igénybe vette. Nem túlzok, ha azt mondom, olyan lett az ajkam, mint Geronazzo Mária számomra kicsit sem szexi szája. De egyáltalán nem bánom, minden benne van ebben a chiliszószban, amit szerettem volna – vallott a munkáról Sass Dani, aki hamarosan műsorvezetőként debütál.