Celeb

Polyák Lillát zavarta a 16 év korkülönbség

Fái

Létrehozva: 2018.01.10.

Kiállta a próbát az ope­rett­sztárok rendhagyó szerelme. Bebizonyították, hogy van közös jövőjük, Máté pedig élvezi, hogy Lilla két fiával családja lett.

Utálták, hogy a kapcsolatuk elején mindenki a köztük lévő tizenhat év korkülönbségen csámcsog. Aztán teltek-múltak a hónapok, és még mindig ez volt a téma. Akkor meg­fogadták, hogy erről soha többé nem beszélnek. Aztán a Micsoda nők! című műsorban Várkonyi Andrea a kettejük köz­ti korkülönbség témáját firtató kérdéseire mégiscsak válaszolt Gömöri Máté.

– Engem nem zavart soha. Lillának kellett ezekkel a démonokkal harcolnia, de úgy látom, sikerült. Az elején nehezen viselte a támadásokat, bántásokat – válaszolta Gömöri Várkonyinak, majd elmesélte, hogy amikor hivatalosan bejelentették, hogy együtt vannak, egyszerűen elrabolta Lillát.

– Pénteken kijött a hír, megfogtam a kis kezét és szombaton reggel elmentünk három napra Prágába, hogy amikor a lobogás van, ne legyünk ott. Láttam, hogy nagyon hő­siesen tolja, nagyon wonder women, de tudtam, hogy el kell egy kicsit menni – emlékezett a műsorban a színész, aki lapunknak elárulta: elszámolta magát.

Család volt az álma

Máténak abból a szempontból sem volt könnyű dolga, hogy Lillához tartozott két kiskamasz fiú is, a 14 éves Zombor és a 11 esztendős Bulcsú.

– Bele kellett tanulnom, meg kellett szoknom az új helyzetet, de igyekszem jól csinálni. Ez nagyon nekem való – mondta lelkesen Gömöri András Máté. – Mindig is a család volt az álmom. Persze akkor még nem gondoltam, hogy kapok két lízingelt gyereket, de így hozta az élet. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen remek srácokkal gyarapodott a család. Minden jó dolognak ára van, semmi sincs ingyen. Ne­künk is kell kis meccseket vívni, de minden perce megéri.

– Gondoltam, minden csoda három napig tart, hát három napra vittem el Prágába Lillát. De aztán sokkal érdekesebbek voltunk, mint arra számítottam, és továbbra is érdeklődtek irántunk – idézte fel a Borsnak Máté. – Megküzdöttünk egymásért, túl vagyunk a saját kis harcainkon is. Mindjárt két éve vagyunk együtt, bebizonyítottuk, hogy van közös jövőnk. A kapcsolatunk napról napra mélyül, erősödik, épül és színesedik. Azt szeretem a legjobban ebben a kapcsolatban – és magamban is –, amilyenek együtt vagyunk. Az a titok, hogy mindig legyen mit tanulni a másiktól, legyen miért tisztelni a másikat. Maradi gondolkodó, aki szerint számít a korkülönbség. Ha a férfi idősebb, az teljesen elfogadott. Ez a fajta felállás, mint a miénk, hogy a nő idősebb, nem annyira, de egyre gyakoribb mindenhol a világban. Szerintem tíz év múlva már nem lesz ekkora szenzáció. Ha ennek mi egy kicsit az úttörői vagyunk, és csak egyetlenegy jövőbeli pár boldogságához hozzájárultunk, akkor szívesen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek