Celeb

Világsztárral koncertezik Pápai Joci

Címkék
Pápai Joci

Nagy Daniella

Létrehozva: 2018.01.04.

Pápai Joci volt a legjobban meglepve, hogy első találkozásukkor Boban Marković öleléssel fogadta. Kiderült, hogy a magyar énekes Origo című dala eljutott a világhírű szerb trombitaművészhez is, így az előadóját már nem kellett bemutatni neki. A két zenész menedzsmentje jóban van egymással, ennek köszönhetően találkoztak a nyáron, és ez csak az ismeretségük kezdete volt.

– Rendkívül pozitívra sikerült az első találkozásunk, Markovicék nézték az Eurovíziót, és már tudták, ki vagyok – mesélte a Borsnak Pápai Joci. – Boban és én átöleltük egymást, majd beszélgettünk, és rájöttünk, hogy nekünk mindenképp részt kellene vennünk egy közös produkcióban. Ezt követően a zenekarával feldolgozta az Origo című számom, ami annyira jól sikerült, hogy vendégfellépőként elhívott az újévi turnéjára.

Joci és Marković már túl is van az első közös, szlovákiai fellépésen, ma este pedig újra színpadra lépnek Budapesten. Ezt számos hazai és határközeli fellépés követi, de ez még nem minden.

– A következő hónapok alatt kiderül, hogy miként csiszolódunk össze, és milyen energiákat hozunk ki egymásból, de azt hiszem, zeneileg is nagyon jó párosítás a miénk. Alázat, jókedv, családiasság és emberközeliség jellemzi a közös munkánkat. Úgy zenélünk, hogy az őszinteség viszi a hátán a hangulatot. Már a tágabb, nemzetközi turné gondolata is felmerült – árulta el lapunknak Pápai Joci, akinek legújabb, Távol című dalának videoklipjét alig egy hét alatt közel félmillióan néz­ték meg.

Kapcsolódó jegyzetünket itt olvashatja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek