Celeb

Vilmos herceg tagadja, hogy egy vagyont fizetett azért, ami szinte ingyen van - fotó

Bors

Létrehozva: 2018.01.21.

Vilmos herceg és a Twitter népe hajba kaptak azon, hogy a királyi leszármazott mennyit is fizetett valójában egy egyszerű hajvágásért. A herceg drámai átváltozása ugyanis állítólag 180 fontba (körülbelül 60 ezer forint) került.

Vilmos herceg és a Twitter népe hajba kaptak azon, hogy a királyi leszármazott mennyit is fizetett valójában egy egyszerű hajvágásért. Mint ahogy arról beszámoltunk, a herceg drámai átváltozása ugyanis állítólag 180 fontba (körülbelül 60 ezer forint) került.

A trónörökös pénteken döbbentette meg a bámészkodókat új frizurájával, mikor öccsével, Harryval és annak feleségével, Katalinnal egy londoni gyerekkórházba látogatott. Közeli ismerősei azt mondják, hogy Harry és Kate már évek óta piszkálták elvékonyodó és ritkuló haja miatt, ezért a 35 éves Vilmos tanácsot kért a Cambridge-i hercegnő fodrászától, Richard Wadtól, mielőtt elhatározta, hogy megszabadul az összes hajától. Viszont nem Katalin fodrásza, hanem annak helyettese, Joey Wheeler volt az, aki elment a Kensington-palotába, hogy új külsőt készítsen neki. Az a Mr. Wheeler, aki a brightoni Ward's szalonban dolgozik, ahol a férfiak hajvágása legalább 125 fontba kerül (körülbelül 43 ezer forint). A Sun szerint Wheeler 11 évig dolgozott a szalonban, és kizárólag ollós, fésűs szabadkezes technikát használ a hajvágógép helyett, mivel azt állítja, hogy ez kevésbé károsítja a hajat, mint a nyírógép.

Prince William forks out £180 for No1 buzzcut to silence Harry's baldness digs

PRINCE William sports a dramatic new hairstyle after forking out £180 on a No1 buzz cut. The 35-year-old heir to the throne took the plunge after seeking advice from wife Kate Middleton 's long-time hairdresser Richard Ward. But one shocked barber said: "I'd have done it for a tenner."

A Twitteren azonnal elterjedt ennek a híre, és sokan megkérdőjelezték, hogy miért költ ennyit a királyi leszármazott fodrászra. Michael Moran televíziós producer azt írta például, hogy „magyarázza meg Vilmos herceg, mi az oka annak, hogy ennyit fizet egy borbélynak, mikor ebből a pénzből akár három darab hajvágót is vehetne”. A színész, író Bethany Black hozzátette, hogy „ennyibe került, hogy Vilmos fejét leborotválták? Ment volna el Mad Walterhez Chorley-ba, ahol 1,50-ért (kb. 500 forint) megborotválták volna”.

Vannak, akiknek nem tetszik az új "frizura":

De vannak, akik szerint illik a herceghez az új stílus:

A megjelent hozzászólásokra Vilmos herceg is reagált: tagadja, hogy 180 fontot költött volna fodrászra. Egy forrás azt közölte a Daily Maillel, hogy „a herceg nagyon örül, hogy bárki is azt hiszi, elég haja van ahhoz, hogy jogosan el tud költeni ennyi pénzt fodrászra. De valójában ő pont olyan, mint bárki más” - közölte a informátor.

A herceg nyilvános tagadása és a névtelen információk mellett azonban a fodrászra költött tényleges összeg még mindig nem derült ki.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek