Celeb

Perelnek Kefír balesetet szenvedett édesanyja ügyében

Címkék
Kefir

Bors

Létrehozva: 2018.02.01.

A Blikk cikke szerint Kefír édesanyjának 2016-os balesete miatt készek perre menni a siófoki könyvtárral, amely nem hajlandó elismerni a felelősségét. Kecskés Katalin 2016 őszén esett el a siófoki kórház lépcsőjén, az esés következtében beverte a fejét, Az asszony koponyája betört, agya két oldalt bevérzett, és elhalt a homloklebenyének egy része, emiatt eleinte még családtagjait sem ismerte fel.

– Szomorú vagyok, mert a baleset óta megváltozott a személyiségem. Érzem, hogy gyorsan elvesztem a türelmemet, és sajnos, gyakran vannak dühkitöréseim is. Tudom, hogy nem könnyű most velem – sóhajtott az asszony, aki a család elmondása szerint életerős, vidám, unokáit imádó nő volt egész éle­tében.

– Szeretném visszakapni a régi életemet – magyarázta Katalin, aki a fejsérülés miatt olykor nehezebben fejezi ki magát. Férjétől, Kecskés Tibortól megtudtuk azt is, hogy felesége pszichológushoz jár.

Kefír szerint igyekeztek megegyezni peren kívül.

– Már a bíróság előtt van az ügy, várjuk, hogy értesítsenek a tárgyalás időpontjáról. Peren kívül nem tudtak megegyezni az ügyvédeink, de mi nem hagyjuk ennyiben. Perre megyünk édesanyám miatt – mondta a Blikknek az énekes.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek