Celeb

Rákóczi Feri felesége a piáért sem szól

HG

Létrehozva: 2018.02.09.

Nagy valószínűséggel sok férfi irigyli a rádiós-tévést felesége miatt. Vajda Judith ugyanis hosszú pórázon tartja Rákóczi Ferit.

Forrás: Végh István

Igazán pikáns témát feszegetett Várkonyi Andrea: a szeretői lét volt a témája legutóbb a Micsoda nők! című műsorának, amiben a rádiós és tévés műsorvezető, Rákóczi Feri párja is vendégként szerepelt. Nem is kellett sokat várni, hogy kiderüljenek a házaspár eddig féltve őrzött titkai: Vajda Judith a műsorban elárulta, hogy an­nak idején, 20-30 éves korukban neki és Ferinek is volt szeretője. Ettől függetlenül Feri feltétel nélkül megbízik benne, és ez kölcsönös.

Tíz éve együtt

Az újkígyósi születésű rádiós és párja tíz éve alkot egy párt. A Danubius Rádió udvarán pillantották meg egymást először. Máig tartó szerelmük titka, hogy mindennap tesznek a kapcsolatukért, nem hagyják kialudni a tüzet – például minden hónap 20-án elmennek kettesben randizni. Judith minden reggel kikészíti Feri ruháit aszerint, hogy mit csinál aznap, Feri pedig virágokkal lepi meg.

Bármennyire is jól érezte magát akkor ezekben a kapcsolatokban, ma már azt mondja, meg sem fordulna a fejében hasonló. Nemcsak azért, mert boldog párkapcsolatban élnek, hanem azért sem, mert ezek a helyzetek csak ideig-óráig ké­nyelmesek. De vajon lehet tanulni a szeretői létből?

– Nekem az életfelfogásom kialakulásában segítettek sokat ezek a kapcsolatok. Nem mintha lettek volna kétségeim, de a műsorban a szakembertől kaptam visszaigazolást is erre. Ez a korszak egyébként a szakmai pályakezdő időszakomra tehető. Akkor a saját karrierem és a buli volt fontos. Ezek a kapcsola­- tok akkor annyi időt foglaltak el az életemben, amennyit én akartam. Ha most kellene vé­gigcsinálni ezt, képtelen lennék rá. De abban biztos vagyok, hogy mindez a Ferivel való mostani kapcsolatomat segíti – mondta lapunknak Judith, hozzátéve: vesztes pozícióból indult, ugyanis első kapcsolatában megcsalták.

– Rengeteget tanultam ebben az időszakban. Többek között azt, hogy ne akarj többet egy kapcsolattól, mint ami, és ne akard uralni a másikat. A Ferivel való kapcsolatomban nagyon jól jöttek a tapasztalatok. A körülöttem lévő párkapcsolatokban látom, hogyan telepszenek rá a másikra. Nálunk szóba sem jöhet olyasmi például egy buliban, hogy ha én fáradt vagyok, azt mondom neki, „gyere haza”! De az sem történik meg, ha például Feri elhajlik, hogy rászólok, „ne igyál többet”! Az pedig főleg nem fordul elő, hogy belenézünk egymás telefonjába. Bízunk egymásban, és szerintem ennél nincs jobb – szögezte le a feleség.

Kapcsolódó jegyzetünket itt olvashatják.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek