Celeb

Félmeztelenül hirdeti Naomi: szerelmes a rapperbe

Bors

Létrehozva: 2018.03.04.

Forrás: Bors

Végre nyilvánosan is vállalja szerelmét Naomi Campbell és a rapper, Skepta. A sokáig szemérmesen hallgató pár együtt pózol a brit GQ magazin buja fotóin. A fotókat a képre kattintva lehet megtekinteni:

Hetek óta suttogják, hogy egymásra talált a modell világ fekete párduca és a brit könnyűzene egyik legkreatívabb rappere. A 47 éves szépség már a hét elején feltöltött egy közös képet a közösségi oldalára, de hamar megbánta, és törölte a posztot.

Rajongóinak azonban az a néhány perc is elég volt, amíg a fotó látható volt, hogy izgatott hozzászólásokkal árasszák el Naomi oldalát. Ekkor már nyílt titok volt a kapcsolat, amelyre a brit sajtó természetesen már korábban felfigyelt: látták őket  divatrendezvényeken, éttermekben, utcán, de a két híresség hallgatott.

A magazin intim hangulatú fotói most minden kétséget eloszlatnak. Az alábbi képre kattintva lehet megtekinteni:

Naomi Campbell and Skepta pose topless in matching boxer shorts

They confirmed their romance earlier this week when the latest cover image for British GQ was unveiled to the world. And now that the world has seen Naomi Campbell and rapper Skepta getting steamy in their topless cover shoot, further images from the feature have been released.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek