Celeb

Művészetre fordítja millióit BB Linya

Bors

Létrehozva: 2018.03.25.

Tizenöt év után, A Piramis műsorában tért vissza a képernyőre a Big Brother második szériájának ezüstérmese, BB Linya. Barátjával, Csabával érkezett Budapestre, és csaknem 3,5 millió forinttal térhetett haza, Sátoraljaújhelyre. Az egykor valóságshow-szereplőnek örök élmény marad a tévés vetélkedő, a nyereményt pedig nemes célra használja. Linya, azaz Hlinytánszky Tamás ugyanis táncos komikusként járja az országot társulatával, de minden álma egy alkotóházat létrehozni a városában.

– Szeretnénk egy kézműves házat létrehozni, és ez az összeg indulásnak pont jó. A régi kézműves mesterségeket tanítanánk újra a gyerekeknek: szövés, fonás, agyagozás, bőrözés, fafaragás. A kert végébe pedig egy nagy csűrt szeretnénk, ahol táncoktatás lenne – mondta a Borsnak Linya, aki mindezt barátjával, Csabával szeretné megvalósítani.

– Csabi a társulat egyik zenésze, szaxofonos. Hivatalosan ketté kellene osztanunk a nyereményt, de mivel közös álom a művészház, mi megpróbáljuk egyben felhasználni – tette hozzá az egykori BB-szereplő, aki mára három lány édesapja.

– A Big Brother idején még csak egynél tartottunk a feleségemmel, de utána háromévente jöttek a lányok. A legnagyobb 16, a középső 13, a legkisebb 10 éves  – büszkélkedett Linya, aki cseppet sem bánja, hogy a valóságshow után visszatért Sátoraljaújhelyre.

– Volt számtalan budapesti megkeresésem, lehetőségem, de én itthon érzem  igazán jól magam. Rengeteg dolgom van itt, és ez az én otthonom – tette hozzá. uv

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek