Celeb

Továbbra is együtt alkot exével Tóth Gabi

Nagy Daniella

Létrehozva: 2018.03.31.

<p>Sokan kételkedtek benne, hogy az énekesnő és egykori párja, Trap kapitány a szakítást követően is jóban marad, ők azonban a mai napig közeli és gyümölcsöző kapcsolatban állnak.</p>

Tóth Gabi és Trap kapitány, vagyis Molnár Tibor már egy éve nem alkotnak egy párt, a kettejük közti kapcsolat azonban nem szakadt meg, sőt továbbra is fontos szerepet töltenek be egymás életében.

– Nagyon kevesen hittek benne, de ez láthatóan működik – jelentette ki lapunknak az énekesnő. – Intelligens, felnőtt embe­reknek tartjuk magunkat, továbbléptünk, és fontos baráti kapcsolat alakult ki köztünk. Nálunk, zenészeknél ez teljesen működik. Van olyan zenészbarátom, akinek az exe lett a gyermeke keresztapja.

Gabi és Trap kapitány közösen alkotta meg héttagú együttesük, a TG Projekt legújabb, Szív Szív című dalát is, amivel egymás szeretetére és az élet élvezetére buzdítják az embereket.

– A TG Projektben vegyítek minden zenei stílust, amit eddig csináltam, ebből is látszik, hogy az elmúlt évek változatossága nem csapongás volt. Szerettem bátran keresgetni önmagam. Megtaláltam, és hiszek abban, amit a zenekarommal képviselünk. Szeretnénk megérinteni az embe­rek szívét és energiát adni nekik, miközben meghalunk a színpadon – mondta a Borsnak Tóth Gabi, aki a TG Projekttel legközelebb március 31-én, a budapesti ELLÁTÓházban lesz látható, ahol a  Szív Szív című dal is elhangzik majd.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek