Celeb

Összehozták Németh Kristófot és Nagy Natáliát

Bors

Létrehozva: 2018.04.30.

Április 30-án, azaz hétfő este, a magyar film napja alkalmából újra műsorra tűzik a Csinibaba című filmet az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A rendszerváltás utáni filmgyártás egyik legnagyobb sikerének számító komédia egyik főszerepében, az akkor még pályakezdő Németh Kristófot láthatta a közönség, aki a különleges alkalom apropóján kulisszatitkokat osztott meg velünk.

– A castingra a legtöbb színész egy verssel készült, én Szabó Lőrinctől választottam egyet. Állítólag azzal győztem meg Tímár Pétert, hogy képes voltam kiállni egy melankolikus költeménnyel, dacára annak, hogy komikus karaktereket keresett. A burleszk szerű jelenetek miatt a rendező azt kérte tőlünk, hogy minden szövegünket és mozdulatunkat kétszeres sebességgel csináljunk a felvételek alatt, hogy a vágás után gyorsabbá vagy lassabbá tehessék azokat. Éjjel-nappal az Orczy tér környékén forgattunk, szinte már ott éltük, sokszor a helyiek is csatlakoztak hozzánk, annyira örültek a forgatásnak – mesélte Kristóf, aki nem titkolja, hogy a forgatás során több szerelem is szövődött a stábtagok között.

– Szinte mindenki megtalálta a párját, bár az egyik legnagyobb álhír pont az én nevemhez fűződik, ugyanis akkoriban a sajtó próbált összehozni a filmbeli partneremmel, Nagy Natáliával, akivel szigorúan csak barátok lettünk a közös munka alatt.

Izgalmas alkalom újra visszanézni a Fórum Színháznak is otthont adó Urániában a filmet, melynek a különlegessége, hogy az 1997-es átlagos mozijegyáron, vagyis 182 forintért lehet rá belépőt venni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek