Celeb

Elárulta titkát: ettől a szertől szépül Meghan Markle

Bors

Létrehozva: 2018.05.09.

Forrás: AFP

Kiderült, a botox bio változatól gyönyörűen sima az arcbőre Harry herceg menyasszonyának. Meghan Markle szépségtitkaira már sokan kíváncsiak voltak, főleg azért, mert közeleg a hercegi esküvő. Az amerikai színésznő a spanyol Vogue-nak fedte fel titkát: ugyanazt a szert használja, mint Katalin hercegné, Letícia spanyol királyné, Madonna, Kim Kardashian és Michelle Obama. 

A Biotulin nevű gélt Amerikában fejlesztették ki, de Németországban gyártják. A különböző típusú termékek árai 20-30 ezer forint körül vannak az interneten. Amit ennél is fontosabb róla tudni, hogy injekciós tű szúrása nélkül lehet vele szépülni, ami nem mellékes azoknál, akik rettegnek a botoxos tűszúrástól. Másik előnye, hogy míg a botoxé három nap múlva, a bio változat hatása egy óra múlva látszik, ami annyit jelent, hogy mire az ember odaér egy eseményre, például az esküvőjére, akkor lesz a legszebb. Más kérdés, hogy hatása csak egy napig tart, míg a botoxé akár hónapokig is látszik.

Mivel alapanyaga ugyanaz, mint a hagyományos botoxé, csak bio változatban - a botulinum toxin -, ugyanúgy az arcizmok működését csökkenti a szer.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek