Celeb

Közmunkások gyártják Roberto nokedlijét

Bors

Létrehozva: 2018.05.29.

Nincsen nokedlinagykövet nokedli nélkül - vallja Roberto. A galuska mániás mulatós sztár annyira komolyan veszi a kinevezését, hogy elérte kedvenc eledele kereskedelmi forgalomba kerülését. Ráadásul van képe hozzá, hogy saját arcával díszitett csomagolásban kínálja pörkölthöz való portékáját.

– Büszkén jelentem piacra került közmunkaprogram keretén belül működtetett tésztaüzemünk új terméke, a Roberto által fémjelzett nokedli tészta – újságolta Mizser Zsolt, Tiszadada polgármestere. 

– Egy kollégám addig kísérletezett, amíg végül sikerült ezt a terméket előállítanunk. Nem volt olyan egyszerű, mert ez vastagabb tészta. Két napig kell szárítanunk a számítógép vezérelt szárítókamrában, de az sem mindegy hány fokon. A száraztészta legnagyobb trükkje a szárítás. Illetve hogy kifejezetten ragaszkodtunk a hagyományos összetételhez, a tojáson és liszten kívül más alapanyag nincs. Van két tyúkfarmunk, így gyakorlatilag a tojást is magunknak állítjuk el, naponta 4000 friss tojással látnak el a baromfik – büszkélkedett az összetartó település polgármestere. Nála már csak maga az ötletgazda, Roberto büszkébb.

– Nem gondoltam volna annak idején, hogy a kilincsre fagyott kakasból készült pörkölt valaha is a nevemmel márkázott nokedlivé növi ki magát. Remélem minél többen megkóstolják, és rákapnak. Mottóm, hogy galuska a hosszú élet titka, Ezért mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy az egészsége és nyugalma megőrzése érdekében legalább heti 1-2 alkalommal fogyasszon nokedlit! – kommentálta a tésztaipart alapjaiban megrengető hírt a a Sláger Tv sztárja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek