Celeb

Aggasztó hír: áttétet találtak Székhelyi József szervezetében

Bors

Létrehozva: 2018.07.02.

Forrás: Czerkl Gábor

Tavaly november közepén derült ki: a színész súlyos beteg - tüdejében daganatot találtak. Noha májusban még arról számolhattunk be, hogy nem találtak Székhelyi József szervezetében áttétet, ez sajnos mára megváltozott: újabb rákos sejtek, áttétek jelentek meg a testében.

“Én mondtam el a rossz hírt a családomnak, a feleségemnek, a fiamnak. A hatéves kislányom még nem érti, mi történik. Csak azt tudja, hogy apa beteg” - nyilatkozta a Ripostnak a fejlemények kapcsán a Jászai Mari-díjas színművész, aki a rendszeres kemoterápia ellenére sem hajlandó lemondani egyetlen előadását sem. Ennek ellenére sajnos eljöhet az idő, amikor már nem bírja majd a munkát.

“Össze kell szednem magam lelkileg. De a testem egyfolytában jelez, sorvadnak az izmaim, egyre fáradékonyabb vagyok, amit szintén nehéz feldolgozni. A kemókat is egyre nehezebben viselem, és már nem tudok olyan pozitív lenni, mint szeretnék. Ezt látják rajtam a szeretteim, és ők is szenvednek. Hiába szeretnék gondtalanul mosolyogni, most nem megy. De még bízom abban, hogy ez az állapot nem végleges, és a kezelések segítenek… Bízom, mást nem tehetek” - nyilatkozta a lapnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek