Celeb

Bikavadítónak tartják a pasik Tóth Andit - fotó

uv

Létrehozva: 2018.08.08.

<p>Az énekesnő szexi fotója rendesen feltüzelte a férfivágyakat, és kész bókcunami indult a közösségi oldalán. Nehéz elhinni, hogy ilyen dögös testtel Andi még sincs kibékülve magával. </p>

Annak ellenére, hogy lapunknak nemrég azt mesélte, hogy a legtöbb nőhöz hasonlóan, ő is folyton elégedetlen a testével, úgy tűnik, mégsem fél megmutatni azt a nagyvilágnak. Tóth Andi egy elképesztően szexi, bevállalós képpel kívánt szép hétfő estét rajongói­nak, akik – többek között Trap kapitánnyal az élen – örömmel kommentelték a buja fotót, ahol a fiatal énekesnő nem sokat bíz a férfiak fantáziájára. Napbarnított testét egy szál, fekete csipke bugyi, és egy lenge zakó takarja, amiből bizony ki-ki kandikálnak bájai. 

– Nem vagyok elégedett a testemmel, az alkatommal, de az arcommal például nincs bajom – mondta pár napja a Borsnak az énekesnő, aki szerelme, Szabó Ádám és követői bókjaiból azért jócskán tehet szert önbizalomra. Tóth Gabi exéhez hasonlóan, a legtöbb rajongó szívecskékkel és dicsérő szavakkal méltatta a dögös képet, ami elképesztő „bókcunamit” indított: „Bomba vagy!”, „Irigylem a barátodat!”, „Azta, bikavadítóan dögös vagy!”, „Brutál jó nő!”, „Régen láttunk ilyen gyönyörű ciciket!” – áradoznak Andi követői, akik egész biztosan építik a magával örökké elégedetlen tehetséget.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek