Celeb

Retteg a filmes csóktól Barátok közt új színésznője

kbv

Létrehozva: 2018.08.16.

Az esélytelenek nyugalmával indult el a meghallgatásra, így az énekesnő lepődött meg a legjobban, amikor bekerült az idén húszéves sorozatba.

Forrás: Barátok közt

Napközben jogász, éjszaka, a színpadon Fonogram-díjas énekesnő, az ország egyik legismertebb dzsessz formációjának, a Group 'n' Swingnek a frontembere. Mindemellett hétfőtől a Barátok közt új szereplője is. Mihályi Réka élete több szálon is kapcsolódik a sorozathoz, mégsem gondolta, hogy valaha szerepelhet benne.

– Nem vagyok színésznő, de pár éve, a Holdfény mulató című előadásunk okán már kapcsolatba kerülhettem a színjátszással. Érdekes, hogy ebben egy férfi és egy nő szenvedélyes vívódását dolgozzuk fel, a partnerem pedig Magyar Bálint, aki Szilágyi Lórántot alakította a sorozatban – meséli Réka. – De nem csak általa kapcsolódom a Barátok közthöz. Édesapám három éve hunyt el, nem volt nála nagyobb rajongója a sorozatnak. Egyetlen részt sem hagyott ki, nagyon boldog lenne, ha most láthatna Váradi Jankaként.

Az énekesnő fitneszedzőként bonyolítja majd az amúgy sem egyszerű történetet a sorozatban. Már nem titok, Janka gyengéd viszonyba kerülhet majd Berényi Attilával. A fiatal céltudatos lány nem akarja feldúlni Attila és Juli házasságát, nem is feltételezi, hogy ilyen kényelmetlen helyzetbe kerül. Vele együtt pedig az őt megformáló Réka is, hiszen – ha már szerelem – várhatóan csókolóznia is kell majd a kamerák előtt Domokos Lászlóval.

– A színdarabunkban Magyar Bálinttal már kellett csókolóznom, nem könnyen szoktam meg, de az már megy. A filmes csók azonban más, másfajta technikát igényel, sokkal eredetibbnek kell tűnnie. Lesz még vele gondom, az biztos – mondja Réka.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek