Celeb

Álruhában kóborol az utcán Meghan Markle

Bors

Létrehozva: 2018.09.18.

Sorra szegi meg a szabályokat Harry herceg hitvese az öltözködésben, de úgy néz ki, a többi udvari szabályt sem tarja be. Baseball sapkában, lehajtott fejjel kóborol London utcáin, és senki nem ismeri fel. De ugyanígy sapkában jár Cotswold utcáin is, ahol a hétvégéket szokta tölteni Harry-vel. Azt nem tudni, hogy Harry tud-e ezekről az akcióiról, de ha férje nagyanyja, II. Erzsébet királynő megtudja, szinte biztos, hogy botrány lesz belőle.

– Meghan nehezen tűri a szabályokat, képtelen a palotában ülni – tudatta a People magazinnal egy bennfentes.

– Rendre kiszökik a palotából, és baseball sapkában jár bevásárolni Londonban. Így megy a közértbe, kedvenc bio piacára, de így jár pilates órára és fodrászhoz is. Lakóhelyüktől, a Kensington Palotától mindössze 5 perc sétára van a Whole Foods piac, ahol bio termékeket tud venni. Olyan gyorsan odaér, hogy senki nem veszi észre, hogy eltűnt a palotából.

Quand Meghan Markle fait ses courses au supermarché incognito

Le prince Harry, duc de Sussex et sa femme Meghan Markle, duchesse de Sussex à la Coupe de polo ISP A l'abri des regards, Meghan Markle fait régulièrement ses courses incognito, casquette sur la tête et tête baissée. Pas toujours facile la vie de personnalité publique.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek