Celeb

Görög Zita a szülés előtti napokban is dolgozik - fotók

Bors

Létrehozva: 2018.09.10.

<p>Heteken belül világra hozza a harmadik gyermekét a modell, aki a terhessége utolsó napjaiban is feladatot vállal, de persze csak nagyon óvatosan. Egy családi műsort vezet, ami a TV2 képernyőjén lesz látható.</p>

Cikkünk születésének idejében már az utolsó napjait tölti édesanyja pocakjában Görög Zita harmadik gyermeke. A kis jövevény kitöltötte a kilenc hónapját, így bármelyik pillanatban úgy dönthet, hogy megérkezik, ami nagy izgalomban tartja az édesanyját és az édesapját, Laczkó Zsolt labdarúgót.

A babavárás azonban nem épp hétköznapi módon zajlik, Zita ugyanis elvállalt még egy utolsó tévés munkát: egy családi műsort a TV2-n.

– Bevállaltam, mert nagyon testhezálló feladat, és szívesen csinálom – kezdi Görög Zita. – “A mi családunk” című műsornak vagyok a műsorvezetője, ami csupa családi és szülés körüli témát dolgoz fel. Nem terhelem túl magam, hét adást veszünk fel – teszi hozzá.

Zita korábban így nyilatkozott Zsolttal való kapcsolatukról és az érkező babáról a Borsnak: – Zsoltival hamarosan igazi családdá formálódunk, és vele új esélyt kapott az életünk. Bármiben számíthatunk egymásra, mellette egyre inkább el tudom engedni a „majd én egyedül megoldom” mániám. Jó érezni és hinni benne, hogy nekem is kijuthat abból a boldogságból amire mindenki vágyik

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek