Celeb

Curtis: Jöhet a baba!

uv

Létrehozva: 2018.10.22.

Úgy tűnik, valóban megváltozott Széki Attila, alias Curtis. A zenész a Csak show és más sem­mi adása után arról mesélt a Borsnak, hogy 29 évesen készen áll a családalapításra.

Forrás: Bánkúti Sándor

Bár Majkával való szakítása óta többnyire kerüli az újságírókat, a Csak show és más semmi pénteki adása után a Borssal szívesen beszélgetett, és lapunknak sok mindent elárult másfél éve tartó kapcsolatáról. Csinos, fekete hajú szerelmét, Krisztit – aki egyébként mindig a stúdióban szurkol neki – ugyanis még a nyáron eljegyezte, így kapva kaptunk az alkalmon, és kifaggattuk a nagy nap részleteiről.

– Nem szeretnénk sokat várni az esküvővel, és már megvan a dátum is. Jövő augusztusban házasodunk össze, és igazi nagy lagzit tervezünk, kétszáz fővel – árulta el Curtis, aki azt sem titkolta előttünk, hogy a családalapítás is napirenden van náluk. 

– Nagyon szeretnénk kisbabát, és ezt a jóistenre bíztuk. Tőlünk most már bármikor jöhet, mi melózunk rajta – nevetett fel boldogan a rapper, aki úgy érzi, kész van az apaságra. Végre megtalálta a partnert, akivel hosszú idő óta töretlen a kapcsolata. Sok zenészbarátnővel szemben Kriszti ugyanis nem féltékeny típus.

– Szerintem ez intelligencia kérdése. Nyilván színpadi emberként voltak, vannak, mindig is lesznek női rajongóim, de Kriszti ezt egyáltalán nem veszi nehezen, sosem volt köztünk emiatt probléma – tette hozzá Curtis, akinek következő héten az egykori szépségkirálynő, Horváth Éva lesz a párja a TV2 szuperprodukciójában. Még adásban elkottyintotta, hogy az egykori modell és a cheerleader produkció is bakancslistás volt nála.

– Szerintem az én korosztá­lyomban nincs olyan hetero férfi, akinek ne lett volna Horváth Éva-posztere, és a képét nézegetve ne kalandoztak volna el a gondolatai. Úgyhogy kifejezetten örülök, hogy dobálhatom majd őt a cheerleader show-ban, aminek óriási rajongója vagyok. Minden évben tátott szájjal figyelem a tengerentúlon, mit művelnek ezek a táncos csapatok az amerikaifoci-meccseken – mondta a rapper. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek