Celeb

Fia bukásától félt a Mamma Mia! sztárja

Fái

Létrehozva: 2018.11.07.

Forrás: Facebook

Egy kivételes család, ahol a tehetség öröklődik, és ez csak a géneknek köszönhető, mert a híres apa sosem támogatta fiait, akik csak azért is bevették Hol­lywoodot.

A svéd Skarsgård fiúk nyolcan vannak testvérek, közülük né­gyen legendás édesapjukat, Stellan Skarsgårdot követték
a pályán, akit többek között

A tetovált lány vagy a Mamma Mia! filmből ismerhetünk.  

Návai Anikó a színész fiával, Alexanderrel és Stellannal is készített interjút.

– Alexanderrel arról beszélgettünk, hogyan lett színész. Elmondta, tetszett neki, hogy az apukája nem óracsörgésre kel, és ha úgy van kedve, egész nap köntösben mászkál otthon. Az apja, Stellan egyébként folyamatosan dolgozott, mint színházi színész. De Alex azt is látta, hogy sok kollégája nem kap állást. Szeretett volna színész lenni, de tartott attól, mi lesz, ha neki sem lesz munkája. Sokat tanakodott, végül lemondott a színészetről, és elment a svéd katonai akadémiára. De a vér nem válik vízzé, valahogy mégis színpadra került, ezért elindult New Yorkba színészmesterséget tanulni. És egy pillanat alatt megcsinálta a karrierjét.

Például ő kapta Eric szerepét a True Blood – Inni és élni hagyni sorozatban, játszott a Ha­talmas kis hazugságok mini­-so­rozatban, amiért Golden
Globe-ot kapott. Jó hír, hogy a második évadban lesz még szerepe.

– Az apjával, Stellannel Terry Gilliam filmje, a Don Quixote kapcsán találkoztam. Elmesélte, hogy soha, semmiben nem segítette a gyerekei karrierjét. Azért, mert álláspontja szerint ha segít és sikerük lesz, akkor az az ő sikere, ha viszont megbuknak, akkor ő lesz a hibás. Alexander ezt tudomásul vette.

A teljes interjút a Hello, Hollywood! című műsorban, az AMC csatornán és a Film Cafén nézhetik meg.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek