Celeb

Sas József gyógyulásáért imádkoznak rajongói

Bors

Létrehozva: 2018.11.11.

Hosszú évek hagyománya szakad meg Szilveszterkor a tévék előtt ülő nézők számára: Sas József betegsége miatt nem lesz idén új Sas kabaré az év utolsó napján. Mindezt maga a humorista osztotta meg rajongóival közösségi oldalán egy drámai videóüzenetben. Elcsukló hangon üzente, hogy ebben az évben már nem fog többet színpadra állni, de bízik benne, hogy jövőre jobb passzban lesz. Nála jobban talán csak a rajongói bíznak a betegeskedő humorista teljes felépülésében.

– Aggódva figyelünk minden kis híradást a művészúr egészségi állapotáról. Jó lenne, ha január 3-án, Sas Józsi nyolcvanadik születésnapján önfeledt ünnepléssel tölthetné ő és valamennyi rajongója, egyaránt! Mert sokan vagyunk ám. Az előadásaira alig lehet jegyet kapni,így meg főleg, hogy megritkultak ezek az alkalmak – adott hangot szomorúságának a Sasfészek nevű Facebook csoport vezetője, Papp Andrea.

– Gyermekkorom óta imádom Sas Józsefet és az ő humorát. Mindig aktuális minden szava, mondata. Valószínűleg a szívkamrám és pitvarom amiatt tágabb, mert benne ülnek azok a művészek, akik mosolyt varázsolnak az arcomra. A nevetés a legjobb gyógyszer, pláne a Sas Kabaré népének. Az én életminőségemen a magyar művészvilág jeles képviselői nagyon sokat javítanak. Emlékszem 2013 Szilveszterén duplára dagadt orbáncos lábbal ültem a műsorán és teljesen panaszmentesnek éreztem magamat. Igaz oda és vissza kocsival vittek hoztak – ecsetelte Andrea, aki imaláncot indított kedvence gyógyulásáért.

–- A vallásos Sas Józsi rajongóktól imát kérnék. A többiektől drukkolást, az orvosoktól és a diagnosztikai háttértől pedig nagy-nagy odafigyelést, mert nem akárkinek az élete van a kezükben. A közönség visszavárja nagy kedvencét! – mondta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek