Celeb

Nézze meg, hogy telik a karácsony a hazai celebeknél! - fotók

Bors

Létrehozva: 2018.12.25.

Hazánk celebritásai idén is megtartották azon jó szokásukat, hogy néhány ünnepi pillanatot megosztottak a rajongóikkal. A készülődés percei, egy karácsonyfa a teljes pompájában, az ünnepi ebéd, az ajándékbontás, vagy egyszerűen csak az áhítat meghitt pillanatai következnek.

Tilláéknál volt némi csúszás a készülődéskor, de szerencsére arra jutott idő, hogy a díszeket bemutassa. De úgy látjuk, a végére minden rendben volt.

Liluéknál a szíve alatt növekvő élet a lehető legnagyobb ajándék.

Tóth Vera hosszasan írt a karácsonnyal kapcsolatos érzéseiről:

View this post on Instagram

Békés ünnepet kívánok! A karácsony mindenkinek fényt akar a lelkébe hozni, semmi bonyolult nincs benne, egyszerűen tisztává tesz. A szó a születést, átlépést jelenti, lehetőséget ad arra, hogy kicsit elgondolkodjunk a fontossági sorrendekről, a felfogásunk megváltoztatására is most vagyunk igazán képesek, csak nyugalom kell hozzá, meg egy kis elcsendesedés. Hiába a karácsonyi forgatag, a feszültség a levegőben, a karácsonyi fény, a lelkünk fénye. Minden csillogás a lelkünk csillogását tükrözi, csak vegyük észre. Ne hagyd, hogy ezt a folyamatot bármi leállítsa, azok csak az ellenerők, melyek mindent megtesznek e felemelkedés megakadályozása érdekében, a fény akkor is feléd tart, gőzerővel, egyenesen a szívedig. Kívánom mindenkinek, hogy ne csak a fa alatti ajándékokban lássa meg ez a szép, karácsonyi fényességet, hanem saját magában és abban is, aki épp mellette van! Áldott ünnepet!♥️💫🎄🤗😇

A post shared by Tóth Vera (@tothveraofficial) on

Testvére, Tóth Gabi a lakás díszeiről készített képeket.

Sáfrány Aleska Emese egy meghitt pillanatot mutatott meg a rajongóknak.

View this post on Instagram

Boldog Karácsonyt mindenkinek! 🎄

A post shared by Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) on

Kulcsár Edina idén izgalmas pillanatokat élt meg, hiszen megkeresztelkedett, ráadásul pont a születésnapoján . Az ünneplés sem maradhatott el ezután, amihez a hangulatot már napokkal korábban elővarázsolta.

ByeAlex karácsonykor sem undok, egyenesen kleinszis karácsonyt kívánt korszikáinak. Mezítláb.

Luxus Viviennék karácsonya már mehetne is a katalógusba, hiszen ennél tökéletesebb fotókat nehezen tudnánk elképzelni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek