Celeb

Négy hónapja szerzett jogosítványt Till Attila: későn tapasztaltam meg a vezetés örömét!

Bors

Létrehozva: 2019.02.07.

Szinte már összenőtt az autójával, ami okoz némi fejfájást a feleségének! Kriszta ugyanis nehezen viseli, hogy annyi év után át kellett adni a volánt a férjének.

Forrás: Instagram

Amióta megszerezte a jogosítványát, Till Attila megállíthatatlanul rója az utakat. Nem is gondolta volna, hogy egy saját autó ekkora szabadságot adjon neki, nem is beszélve a kényelemről. Ugyan még csak négy hónapja tette le a vizsgát, nincs benne félsz a közlekedést illetően.

– Elég későn tapasztaltam meg a vezetés örömét, 46 éves fejjel vágtam bele. Fogalmam sem volt miből maradok ki! – mondta a hot! magazin kérdésére a műsorvezető.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A szokásos reggeli menet! Apa vezet és még mindig nem unja!!! :)))))

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés,

– Vezettem már vidékre is, de főleg a városban közlekedem. Reggelente én viszem az iskolába a legkisebb fiamat, de a legnagyobbért is ugrottam már el, ha vége volt a bulinak.

– Volt néhány anyázás, majdnem koccantam, meg is csúsztam a havas úton, de hál' isten, ennél nagyobb dolog nem történt – fűzte hozzá Tilla.

– A feleségem 30 éve vezet. Tudja mit csinál. Tanácsokkal is szolgál, de valahogy mégsem sikerült teljes mértékben dűlőre jutnunk az autóban. Bevallom, egyszer azon is megsértődtem, hogy nem dicsér eleget. Ráadásul már meg is szokta a sofőr szerepét a családban, így most nem különösen boldog, ha az anyósülésbe kényszerül. Megoldásként azt találtuk ki, hogy mindenki vezeti a saját kocsiját, így egyikünk sem marad ki a jóból – nevetett a TV2 sztárja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek