Celeb

Rubint Rella: Igent mondtam! Menyasszony lettem!

Bors

Létrehozva: 2019.03.14.

<p></p> <p></p> <p></p>

Forrás: Instagram

Rubint Rella Instagram oldalán jelentette be, hogy párja, Novothny Soma egy gyönyörű gyűrűvel megkérte a kezét.

A fiatal pár már több mint egy éve van együtt és óriási a szerelem köztük. Így nem is volt kérdés, hogy egymással képzeljék el a jövőt.

Amint arról a Borsban korábban beszámoltunk, Novothny Soma, az Újpest labdarúgója 2017 októberében vetett szemet a lányra – A családommal néztük a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsort, amiben megtetszett Rella – árulta el Soma. – Az édesapám ötlete volt, hogy írjak neki. Frappánsan sikerült a levél, mert Rellának nagyon tetszett, és hajlott az ismerkedésre.

A 20 éves, mosolygós lány nem adta könnyen magát. A nyolcadik találkozásuk alkalmával csattant el az első csók: – Eddig két kapcsolatom volt, de egyikben sem éreztem azt, amit Soma mellett. Ő határozott, férfias, ugyanakkor gyengéd és figyelmes – vallotta meg Rella egy évvel ezelőtt a Borsnak.

Minden annyira gördülékeny, hogy nem haboztunk az összeköltözéssel. Nem gondoltam volna, hogy ha ki­egyensúlyozott a magán­életem, akkor az ennyire kihat a játékomra is – mesélte a tavaly készült interjúban Soma a Borsnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tenyerén hord és az ölében visz🌟❤️ szereteeem😍 @novothnysoma

Rubint Rella (@rellarubint) által megosztott bejegyzés,

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek