Celeb

Felföldi Anikó: Most lettem nagykorú

K. Sz.

Létrehozva: 2019.04.27.

Saját elmondása szerint vasárnap felnőttkorba lép Felföldi Anikó. A Budapesti Operettszínház sztárja tavalyi nagyszabású, nyolcvanadik születésnapi ünnepségére Hegedűs D. Gézától kapott színészdiplomát a Színház- és Filmművészeti Egyetem nevében, illetve színdarabot kapott, ugyanis a Nagymező utcai teátrum felújította az Amerikai komédia című zenés előadást.

– Az idei születésnapomon viccesen meg szoktam jegyezni, hogy most lettem nagykorú, vagyis 18 éves, csupán valami véletlen folytán fordítva írták le a számokat – nevetett a színésznő. – Mindig úgy voltam a születésnapokkal, hogy szerettem volna elfelejteni, hány éves vagyok, de an­nak sose örültem, ha más felejtette el – mesélte a kirobbanóan energikus színésznő, aki ennek a fékezhetetlen életörömének a titkát is elárulta.

– Mindennap úgy kelek fel, hogy megadom magamnak a lehetőséget arra, hogy az legyen az életem eddigi legcsodásabb napja. Munkával telnek a napjaim, ugyanis felújítjuk a Menyasszonytánc című darabot, mellette pedig egy régi vágyam is teljesül: Kálmán Imre Csárdáskirálynő című darabjában is játszom a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Vidnyánszky Attila rendezésében. Tavaly számtalan helyre utaztam el a világ tengerein, idén a nagy utak helyett a Balatonra szeretnék kicsit költözni, és vitorlázni a barátaimmal – mesélte a színésznő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek