Celeb

Fotókavalkád: így unokáznak a sztárnagyszülők!

Bors

Létrehozva: 2019.04.07.

<p>Lehet valaki világsztár, kereshet filmenként vagy koncertturnénkként több millió dollárt, ha az unokára kell vigyázni, ugyanolyan hétköznapi nagyszülővé válik, mint bárki más. Ha kell, büfizteti a kicsit, bohóckodik neki vagy sétálni viszi.</p>

Paul McCartney

Az egykori Beatles-tag mára nyolcszoros nagyapa, így óriási rutinja van már benne, hogyan kösse le a kicsik és a kicsit nagyobbak figyelmét is. Mondjuk közös sportolással.

* * *

Pierce Brosnan

Lehetne nagyobb biztonságban egy gyerek, mint ha a nyugdíjas James Bond vigyáz rá? Sean Brosnan úgy gondolta, nem, ezért Marley May gyakran sétál a nagypapával.

* * *

Whoopi Goldberg

A 63 éves amerikai színésznő már dédnagyi, ugyanis unokája, Amarah Skye lányát, Charlie Rose-t tartja a kezében.

* * *

Susan Sarandon

Irigylésreméltóan jól tartja magát a 72 éves színésznő, aki Eva lánya csöppségét altatja.

* * *

Tom Hanks

Ugyancsak színésznek álló Colin fia ajándékozta meg a tündéri Oliviával az ameri­kaiak kedvencét, aki minden szerepében hiteles, természetesen nagyszülőként is.

* * *

Michael Douglas

A 74 éves színésznek Cameron fia révén van egy unokája, a már kétéves Lua Izzy. A képet látva a kis hölgy könnyedén az ujja köré tudja csavarni a nagypapát.

* * *

Priscilla Presley

Elvis exének négy unokával kell megbirkóznia, lányának, Lisa Marie-nek köszönhetően. Ám nem szereti, ha nagyinak szólítják.

* * *

Ornella Mutti

A korábbi olasz szexszimbólum már háromszoros nagymama a lányai, Naike és Carolina révén.

* * *

Jon Voight

Angelina Jolie édesapjaként három vér szerinti és három örökbe fogadott gyerek nagypapája, ráadásul most, hogy lánya elvált Brad Pitt-től, egyre nagyobb szerepet vállal a család életében.

* * *

Steven Tyler

Ilyen, amikor egy rocker átvedlik babysitterré. Az Aerosmith énekese nem esik kétségbe, ha a modell Mia és a színésznő Liv rábízza a gyerekeit.

* * *

Goldie Hawn és Kurt Russell

A hollywoodi sztárpár boldogan pesztrálja szintén színész lányuk, Kate Hudson legkisebb gyermekét, a lassan féléves Ranit.

* * *

+1:II. Erzsébet

Egy királynő a kamera előtt sosem engedheti el magát. A protokollfotón is csak egy visszafogott mosolyt produkál, pedig a cuki dédunokákat egyszerűen meg kell zabálni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek