Celeb

Ronaldo megunta nemi erőszakolós ügyét, peren kívül egyezkedne

Bors

Létrehozva: 2019.06.23.

<p>A jelek szerint már nincs ideje Kathryn Mayorgával foglalkozni Cristiano Ronaldónak, ezért a bírósági szakaszra való készülődést lefújná.</p>

Forrás: Standard

Sokan emlékeznek még arra, hogy a vád szerint a jelenleg a Juventusban futballozó portugál válogatott, Ronaldo, 2009-ben egy Los Angeles-i szállodában megerőszakolta az amerikai Kathryn Mayorgát. A hírt a Der Spiegel kürtölte világgá, csakhogy az aranylabdás futballista tagadott, és azóta is tagad – szerinte szó sem volt nemi erőszakról.

Hába írta meg a német lap azt is, hogy a focista ügyvédje 295 ezer fontot fizetett a nőnek a hallgatásáért cserébe, a 2010-ben állítólag átvett összeg nem volt elég, és Kathryn csak azért is beszélt a sajtónak. És már javában készülődik a futballista elleni per, ám Ronaldo most megbízást adott az ügyvédjének, hogy javasolja az amerikai hölgynek a peren kívüli megegyezést.

Erre van is kilátás, elvégre Mayorga annak idején elmulasztott egy fontos dolgot: nem vétetett DNS-mintát állítólagos megerőszakolása után, így aztán aligha jönne ki előnyösen a bírósági ügyből.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek