Celeb

Agyonlőtték a Pistorius ellen tanúskodó focistát

Címkék
gyilkosság

K. B.

Létrehozva: 2019.07.17.

Otthonától nem messze, a nyílt utcán végezték ki a korábbi dél-afrikai focistát, Marc Batchelort. A férfi Oscar Pistorius ellen vallott abban a perben, amelynek végén a paralimpikont bűnösnek találták barátnője lelövésében.

Forrás: Twitter

Két motoros az autója mellé gurult hétfő hajnalban, és több lövéssel kivégezte johannesburgi házától nem messze Batchelort. Az 1995-ben afrikai Bajnokok Ligáját nyert focista szörnyethalt.

„A szélvédőn keresztül több alkalommal meglőtték, a helyszínen az életét vesztette. Az indíttatás egyelőre ismeretlen, de nyomozunk az ügyben” – nyilatkozta a gyilkosságot követően a helyi rendőrség szóvivője, Lungelo Dlamini.

A Kaizer Chiefs és az Orlando Pirates korábbi csatára legutóbb akkor szerepelt a hírekben, amikor honfitársa, Oscar Pistorius ellen vallott a bíróságon. Mint ismert, a paralimpikon 2013-ban agyonlőtte barátnőjét, Reeva Steenkampet, és Batchelor Pistorius agresszivitásáról tanúskodott.

Azt mondta, Pistorius egyszer megfenyegette, hogy eltöri mindkét lábát, mert meg volt róla győződve, hogy lefeküdt akkori barátnőjével, Samantha Taylorral – aki közvetlenül Steenkamp előtt volt a paralimpikon párja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek