Celeb

Besokallt Ábel Anita, dühösen olvasott be a kapcsolatát bírálóknak

Bors

Létrehozva: 2019.08.29.

A színésznő először májusban beszélt a nyilvánosság előtt új szerelméről, a nála 7 évvel fiatalabb olasz szakácsról, Robertoról. A Magyarországon élő férfival való kapcsolatát az emberek sorra megkérdőjelezik a korkülönbség miatt, hiába kezdett vele teljesen új életet a házassága tönkremenetele után. Ábel Anitának ezekből a támadásokból lett most elege, az Instagramon reagált: 

„Szerintetek egy közel 40 éves férfi és egy 40+ nő olyan messze áll gondolkodásban, mentalitásban egymástól... Nem az oviban vagyunk, felnőtt emberek választották egymást... A sors pedig nem életkor szerint sodor egymáshoz két embert... Unom, ezt a megbélyegzést... De ezekkel a felütésekkel ti gerjesztitek, hogy az emberek ítélkezzenek egy olyan kapcsolat felett, ahol a nő idősebb... Nálunk mondjuk csak korban!”

View this post on Instagram

Azon gondolkodom itt a tenger közepén, hogy mikor felteszek egy képet, ahol a párommal vagyok, szinte mindig úgy kezdődnek az ebből született cikkek, hogy: “nem zavarja őket a nagy korkülönbség” mondjuk alig pár év...mindegy is.. “fiatalabb párjával boldog” “fiatalabb párja büszke idősebb szerelmére” WTF??? Kedves Újságírók...szerintetek egy közel 40éves férfi és egy 40+ nő olyan messze áll gondolkodásban, mentalitásban egymástól...nem az oviban vagyunk, felnőtt emberek válsztották egymást...a sors pedig nem életkor szerint sodor egymáshoz két embert...Unom, ezt a megbélyegzést...de ezekkel a felütésekkel ti gerjesztitek, hogy az emberek ítélkezzenek egy olyan kapcsolat felett, ahol a nő idősebb...nálunk mondjuk csak korban!😂😂😂🤟😎❤️🙋🏼‍♀️olyan jó lenne ha inkább elfogadóbbá formálnátok a társadalmat, mert az írott szónak még mindig van ereje❗️ #fogadjel #nincsközödmáséletéhez #humor #actresslife #légyszabad #kiváncsileszekebbőlírnakcikket #neítèlkezz #legyenvégeazuborkaszezonnak #loveandpeace

A post shared by Anita Ábel (@abel.anita) on

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek