Celeb

Ezért tartja mindig olyan furcsán a kezét - Meghan hercegné titkol valamit?

K. K.

Létrehozva: 2019.08.31.

Testbeszédszakértő elemezte Meghan Markle furcsa kéztartását és meglepő következtetést vont le a hercegné gesztikulálásáról.

Forrás: AFP

Sokat elárul a személyiségünkről,  adott érzelmi állapotukról a testünk mozgása, nem véletlen, hogy milliókat tart lázban a kérdés, hogy Harry herceg választottja, Meghan miért is tartja mindig összekulcsolva, meglehetősen furcsa pózban a kezeit. 

2018 óta, amióta Meghan belépett a brit királyi család életébe, minden mozdulatát árgus szemekkel figyelik. Szó szerint. A hercegnő furcsa kéztartása többeknek is feltűnt, ezért a Cosmopolitan megkérdezte Blaco Cobb testbeszédszakértőt, mit jelent esetében az összekulcsolt kéz, ami szinte már a hercegnő védjegyévé vált. 

- Meghan kéztartása olyan számára, akár egy pajzs a világgal szemben, de választásának kényelmi és esztétikai oka is van, hiszen mennyivel elegánsabb így, mintha csak úgy lógna szorosan a teste mellett a karja - adta válaszul az elemző, s milyen igaza van. Valóban furcsa lenne, ha Meghan zsebre, netán tarkóra tett kézzel jelenne meg a legjelentősebb eseményeken.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek