Celeb

Nonstop együtt vannak Horváth Tomiék

L. P.

Létrehozva: 2019.09.12.

Ha tehetnék, egyetlen percre sem engednék el egymást kezét. Horváth Tamás és felesége, Andrea igazi lelki társak. A zenész még azt is elismeri, hogy szakmai sikerének is szerelme a titka.

Már nem először halljuk Horváth Tamástól, a Sztárban sztár leszek! zsűritagjától, hogy felesége nélkül létezni sem tudna. Hét éve, hogy egy párt alkotnak, és ha tehetik, egész nap együtt vannak. Az énekes állítólag jelezte is a TV2-nek, hogy minden forgatáson, felvételen jelen lesz a kedvese, aki a menedzsere is egyben. Sokan azt hihetik, Andi féltékeny, ezért rövid pórázon tartja Ta­mást, de erről szó sincs.

– Ő a legjobb barátom, a szeretőm, akkor miért ne vele lógjak?! – tette fel a költői kérdést egy korábbi interjúban Horváth Tamás. S elmondta, hogy számukra az a természetes, ha folyton együtt vannak. Sőt ha netán úgy alakul, hogy valamilyen úton-módon nem tudják egymást elkísérni, akkor is folyamatosan kapcsolatban vannak.
Horváth Tamás azt is elismeri, hogy Andi hű társa a szakmai életében is.  

– Valóban a sikeremnek a titka az, hogy megtaláltam a másik felemet. Egy gyönyörű, okos nő áll mellettem – mesélte az énekes a lapuknak, aki elárulta, hogy sosem hangos tányércsörömpöléstől a lakásuk.

– Nem szoktunk vitatkozni, ha nem értünk egyet valamiben, akkor leülünk, és megbeszélünk mindent. Maximum azon kapunk össze, hogy mit nézzünk a tévében – mesélte nevetve. A házaspárnál munka terén le vannak osztva a szerepek. – Én írom a dalokat, amibe Andi nem szól bele, ő pedig szakmai fron­ton menedzseli, amihez ő ért maximálisan.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek