Celeb

Több gyereket szeretnének Schmuckék

G. Sz.

Létrehozva: 2019.09.30.

Hanák Eszter és Schmuck Andor márciusban ismerkedett meg, napokkal később összeköltöztek, egy hónapra rá pedig eljegyezték egymást. A friss házasok fél év múlva már a babaprojektet is elindítják.

A hétvégén örök hűséget esküdött egymásnak a politikus Schmuck Andor és 26 évvel fiatalabb szerelme, Hanák Eszter. Az egyházi szertartást Budapest egyik legszebb szállodájában tartották, ahol a pár 120 legközelebbi barátja nézhette végig, ahogy Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség elnöke összeadja a szerelmeseket. Az egyházi szertartás tanúi Fodor Zsóka és Korda György voltak, de a vendégek között feltűnt többek között Nyári Károly, illetve Fásy Ádám is. A ceremónia után a házaspár az egyik belvárosi étteremben spenóttal, zöldborsófőzelékkel, fasírttal, főtt tojással, pásztortarhonyával, illetve egy kis pezsgővel kedveskedett a vendégeknek.

– Szívügyem a hajléktalanok megsegítése, ezért úgy döntöttünk, hogy a lakodalomra szánt pénzt, a tárgyi nászajándékok értékét, és a készpénzeket is az Oltalom Alapítványnak adjuk – mondta a Borsnak a boldog férj, akinek Eszter már a második felesége lesz, de úgy gondolja, hogy az utolsó is.

– Eszter mellett minden nap ajándék, nem gondolkodom a holnapon, hanem a mának élek vele. Azt szokták mondani, hogy a második házasság a remény diadala a tapasztalat fölött, és úgy érzem, a hátralévő életem Eszterrel fogom tölteni – folytatta Schmuck. Az újdonsült feleséget lapunk arról kérdezte, mennyire izgult élete legszebb napján.

– Egészen az esküvő előtti napig nem izgultam, de a templomi szertartáson háromszor is majdnem elsírtam magam. Szerencsére úgy történtek a dolgok, ahogy elképzeltem. Andor számomra minden tekintetben az igazi férfi, aki mellett felszabadultan, igazán nőnek érezhetem magam. Még fél évem van hátra a főiskolából, utána természetesen lehet szó a családalapításról is, mert több gyereket szeretnék! – nyilatkozta az ifjú feleség.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek