Celeb

Liptai Claudia összeomlott Gesztesi Károly temetésén

Bors

Létrehozva: 2020.01.10.

Szűk körben, a család, a barátok és a hittársak körében helyezték örök nyugalomra Gesztesi Károlyt. Természetesen utolsó útjára volt felesége, hajdani nagy szerelme, Liptai Claudia is elkísérte, akit láthatóan megviselt a súlyos veszteség.

Csend honolt a budakalászi zsidó temető környékén, amikor a  koporsószállító autó befordult az aprócska temető kapuján. A kocsi Gesztesi Károly földi maradványait vitte, mö­götte megtörten lépdeltek a gyászolók.

Nem voltak sokan, a család bensőséges körülmények között akart elbúcsúzni halottjától. A színész fiai, volt feleségei, köztük Liptai Claudia alakja derengett a ködben. Természetesen vele volt Panka, Károly egyetlen kislánya és férje, Pataki Ádám is, aki gyászában szó szerint is támaszt nyújtott a szemmel láthatóan összetört színésznőnek.

A menetben feltűntek Gesztesi fiai, Máté, Márk és Dávid, a jó barátok, L.L. Junior, Galambos Lajos, az utóbbi trombitaszóval is elköszönt az elhunyt művésztárstól. Mindenki a könnyeivel küszködött. Gesztesi Károly január ne­gyedikén, az autójában lett rosszul, infarktust kapott.

Hiába jött a gyors segítség, az életét nem tudták megmenteni, ötvenhat évesen távozott az élők sorából. A temetése a legnagyobb titokban zajlott, a nyilvánosság teljes kizárásával a halála után a lehető legrövidebb időn belül. A végső búcsún Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének pásztora mondott rövid beszédet, mielőtt a koporsót a fagyos földbe engedték.

Szívszorongató, hogy a színész a házától mindössze néhány méterre fekszik örök nyugalomban, az ablakaiból talán mindennap ránézett a sírhantokra. 

Elkezdődött Gesztesi Károly temetése, ezekben a percekben is zajlik a búcsúztatás, melyen csak a szűk család vesz részt....

Posted by HOT! Magazin on Thursday, January 9, 2020
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek