Celeb

Völgyesi: Azt hittem, nem hallom többé a gyerekeimet

Fái

Létrehozva: 2020.01.27.

A 43. születésnapján mesélte el, milyen ijesztő volt több mint fél évig tartó fülzúgása. A Unique énekesnóje nem menekült a fejé- ben sípoló hangtól, de végül megtalálta rá a gyógymódot.

A legcsodálatosabb ajándékot kapta születésnapjára Völgyesi Gabi, újból egészséges, elmúlt a kínzó fülzúgása. 

– Nyáron kezdődött, majd’ háromnegyed éve – mesélte történetét a Borsnak Gabi. – Koncerteken a hang elnyomta, de reggel, este, amikor csend vett körül, volt valami zavaró, rossz érzésem. Eleinte nem tudtam, mi az. Nem tudtam szabadulni tőle, és hamarosan rájöttem, fülzúgásom van. Nem először fordult elő, de akkor pár nap alatt elmúlt, most viszont nem.

Gabi azonnal elment fül-orr-gégészhez, laborvizsgálatra, készítettek koponya MR-t, vizsgálták a nyaki ereit, csigolyáit, de nem találtak elváltozást. Igazán akkor ijedt meg, amikor már napközben is tönkretette a jogász-énekesnô hétköznapjait. Kétségbeejtő volt a bizonytalanság, hogy nem tudta, mitől van, meddig tart, és mennyivel lesz rosszabb, ráadásul mindenhol azt olvasta, hogy gyógyíthatatlan. 

– Nem fogom hallani a gyerekeim hangját? Néztem, ahogy játszanak, de nem tudtam velük örülni, mert folyamatosan hallottam a zúgást vagy azt figyeltem, hogy hallom-e. Azt éreztem, ha így folytatódik, beleőrülök. Még pszichológushoz is elküldték, szintén hiába.

– Ott többször is elsírtam magam, de a fülzúgásom nem múlt el. Kipróbáltam alternatív gyógymódokat, eredménytelenül. Egyre gyakrabban fogott el pánik: már mindig így fogok élni? Nem volt már más remény, úgy tűnt, senki sem tud segíteni. Ekkor egy ismerősöm ajánlotta dr. Papp Jánost, aki egy hagyományos kínai orvos, holisztikus gyógyító, azaz az embert, mint egészet nézi, nem részekre bontva kezeli a betegeket. Elkerültem hozzá, és próbáltam nyitott lenni. Szkeptikus voltam, de a negyedik kezelés után csökkent a zúgás, be kellett látnom, hogy működik. Azt hangsúlyozom, nem mindegy az akupunktőr személye. Kiderült, a vesém elégtelen működése okozta a zúgást. Nem ittam eleget, ahogy a legtöbben. A tizennyolcadik kezelésnél tartok, és szinte tünetmentes vagyok. Csodát tett! – mosolyodik el Gabi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek