Celeb

Weisz Fanni: Pizsamában vagyok két hete

Bors

Létrehozva: 2020.03.28.

A járvány miatt elmarad a 2020-as tavaszi divat.  A szakemberek már el is nevezték az érvényét vesztett KE, azaz a karantén előtti időszakot, amelynek helyébe a karantén alatti, KA időszak lépett most. A Bors kíváncsi volt, hogy divatdiktátor hírességeink hogyan alkalmazkodnak a KA-hoz.

Weisz Fanni pihenteti a bőrét

Még a világjárvány sem szegi kedvét a siket szépségkirálynőnek, akit imádott férje mindig, minden helyzetben meg tud nevettetni. Öröm az ürömben számukra, hogy a rengeteg jövés-menés után kicsit több időt tölthetnek otthon. – Bár Petinek annyira nem jön be, de bevallom, én egész nap a legkényelmesebb, legbővebb pizsamákban járkálok itthon hetek óta. Végre a bőröm is pihenhet a mindennapos sminkelések után, úgyhogy abszolút naturális stílusra váltottam – mesélte a modell, aki férjével beosztotta a teendőket. Peti heti egyszer bevásárol maguknak és idős szomszédaiknak is – szigorúan maszkban, kesztyűben – kutyájukat, Szőlőkét pedig felváltva viszik sétálni az erdőbe.

Judy a haját ápolja

A Groovehouse énekesnőjénél a színpadot, a fellépőruhákat, a feltűnő smin­keket felváltotta a copf, a póló és a farmer. – Otthon nem is érezném jól magam kikenve-kifenve, csiniben. A kényelem az első, és most, hogy kényszerpihenő van, végre nem rohanok, és van időm például a hajamat ápolni, feltenni egy arcmaszkot. A bőrömnek pedig amúgy is jól jön a nulla smink, pihenhet – mondta Judy, aki azért ad a laza kinézetre is.

Hódi Pamela kényelmesre váltott

A modellből lett üzletasszony sem viszi túlzásba, hogy otthon csinosítgassa magát. Kényelmes szabadidőruhákban rohangál a lakásban, és maximum boltba menet sminkeli ki magát. – Karantén, nem karantén, alapvetően sem vagyok szűk farmerben vagy miniruhában otthon. Tény, hogy most még a sminkelés is kimarad, mert hát hova, mi­-nek? Bár egyik nap adtam az érzésnek, és kifestve mentem bevásárolni, de nem volt értelme. Az arcomból semmi sem látszott, a maszk meg tiszta festék lett. De legalább a lelkemnek jobb volt – mesélte Pamela, akinek vőlegénye, Tóth Bence sem bánja, hogy a párja az alapozót hidratálóra, a farmert pedig leggingsre cserélte.

Dukai Regina még sminkel

A Music Channel műsorvezetőjeként Reginek a reggeli rutinja semmit sem változott a karantén alatt. Sminkel, divatos szettbe bújik, annyi különbséggel, hogy derék alatt akár pizsinaciban is maradhatna. – Az egész stáb otthonról dolgozik, úgyhogy a forgatókönyv nem változott: felkelek, készülődöm, csak épp nem teszem ki a lábam otthonról. Felállítom a kis kameraállványomat, felmondom a híreket és továbbítom a felvételt a szerkesztőknek. Utána viszont azonnal lekerül a smink az arcomról, átöltözöm joggingba, és főzök, pakolok vagy edzem – mondta lapunknak a csinos tévés, aki olyannyira szigorúan tartja az önkéntes karantént, hogy még a bevásárlást is házhoz szállítással oldja meg.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek