Celeb

Az elsőkönyves íróval, Benedek Ágotával jön Till Attila a Propagandában

Bors

Létrehozva: 2020.12.10.

Az e heti Propagandában Tilla beszélgetőpartnere Benedek Ágota lesz. A fiatal forgatókönyvíró még a tavaszi karanténidőszak alatt kezdte el írni karanténblogját, amelyből egy sikeres könyv született: Rumbarumbamm.

Tilla most csütörtökön egy különleges adással várja a nézőket, a Propaganda 2020-as őszi-téli sorozatának záróepizódjában. A műsorvezető rendkívül impozáns helyszínen készített az elbűvölő Benedek Ágotával interjút, akinek sajátos humorral és őszinteséggel megírt kötetét a kritika és az olvasóközönség a járványidőszak nagy könyvslágereként ünnepli.

Ágota és Tilla a szinte majdnem teljesen kiürült budapesti szállodában végigjátsszák Ágota egy napját, a testedzésektől, az étkezéseken át az esti szórakozásig és a nézők közben részletesen megtudhatják, hogyan telt a karanténban töltött hatvanöt nap.

A Pulitzer díjas Propaganda 18 év alatt több száz fontos, érdekes és kíváncsi embert mutatott be a nézőknek a kultúra minden szférájából, mindig olyanokat, akikre itt és most érdemes odafigyelni.

Tilla és a Propaganda jövőre ebben a szellemben folytatja.

A műsor új arculatát László Péter drónpilóta, és az Airplan stúdió készíti.

A Propaganda a VOLVO és a MOL támogatásával jön létre.

Propaganda csütörtök este 23:40-től Till Attilával a TV2-n.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek