Celeb

Weisz Fanni vallomása: Mindig kevesebbnek éreztem magam a hallóknál

Bors

Létrehozva: 2020.12.17.

A siket szépségkirálynő korábban akadályként élte meg állapotát, és nem gondolta volna, hogy egyszer valóra válhatnak az álmai...

Weisz Fanni nosztalgiázott egyet friss posztjában. Felidézte 19 éves, karrierje elején álló énjét, mindeközben pedig rajongóinak elárulta: sokáig csak ábrándozott, de igazából nem hitt magában, és abban, hogy egyszer tényleg modell lesz belőle...

– Soha nem gondoltam volna, hogy modell leszek. Álmodoztam róla, de valahogy azt gondoltam, hogy a siketségem miatt ez lehetetlen. Pedig anya mindig bíztatott, a mami folyton fotózott, a papa agyon kényeztetett és imádott, a bátyám pedig mindig megvédett – emlékezett vissza a bizonytalan évekre Fanni, aki hatalmas problémának, megugorhatatlan gátnak élte meg a siketségét, és azt hitte, ez minden sikertől visszatartja majd.

Ennyi szeretet és törődés mellett mégis mindig kevesebbnek éreztem magam a hallóknál. Azt gondoltam, a siketségem mindenhol akadályozni fog.Mára viszont Fanni eljutott odáig, hogy büszke magára, és arra, hogy mégis sikerült elérni élete nagy álmát: szépségkirálynő és keresett modell vált belőle.  

Őszinte posztjával pedig követőinek szeretett volna egy kis erőt és reményt adni, és azt üzenni, hogy kellő kitartással, hittel és erővel mindenkinek sikerülhet elérni az álmait. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek