Celeb

Kiszivárgott a 75 éves Nagy Feró intim titka, íme a teljes igazság a rocker magánéletéről

Bors

Létrehozva: 2021.02.09.

A Beatrice frontembere a lázadás jelképe, szókimondó rocker. Ez nem kitalált imázs, konok székelyek vére folyik az ereiben. Feleségének nem volt könnyű dolga mellette – derül ki a Ripost7-ben ma megjelent interjúból.

Forrás: Végh István

Székelyföldről származik. A székelyek konok, nyakas emberek, szabadságharcosok. Ez önre is igaz?

Sokat morfondíroztam, miért vagyok ilyen lehetetlen alak, miért lógok ki a sorból, mitől van ekkora igazságérzetem. Aztán rájöttem: hiszen én székely vagyok! A székely vérem vitt rá a lázadásra. (…) Hívőként Istenre hivatkozom, bármit is teszek. Ha csínyt követek el, akkor is az égre nézek, és azt mondom: ezt te akartad!

A felesége, Ágnes hogyan viseli a nyakas, igazságkereső székely természetét? Több mint négy évtizede szeretik egymást. Ezt is odafönt rendezték el?

Egyértelműen igen! Persze, erre csak utólag döbbentem rá. Amikor összekerültünk, ő mindössze 16 éves lányka volt. Ő erőltette a dolgot, én állan­dóan elhajtottam. Folyton azt kérdeztem magamtól: miért pont én kellek neki?

Talán, mert odavolt kora bálványáért, a rocksztárért?

Egy koncerten találkoztunk, de nem ő volt a rajongónk, hanem a barátnője. Ágnes mégis erőlködött, én menekültem. Három hónapig járt hozzánk, de mindig visszautasítottam, mert már túl voltam az első házasságomon. Az egyik reggel újra megjelent. Én még nagyon álmos voltam, korán volt, de ezúttal nem mondtam neki nemet.

Térjünk vissza arra, hogyan viselte el Ágnes a magánéletben a lázadó természetét! Miért akart Ágnes öngyilkos lenni?

Terhes lett tőlem, a gimibe sem járt be. Akkoriban egy fillérem sem volt, fel sem merült a családalapítás gondolata. Miből tartok el egy családot? El akartuk vetetni a babát, de már nem lehetett. Sírva jött ki a kórházból, akkor mondta, hogy meg akarja ölni magát. Mentünk hazafelé, és közöltem vele: az én gyermekemmel a szíve alatt biztosan nem végez magával. Inkább elveszem feleségül. Így is lett. Nem állítom, hogy könnyű volt neki az elmúlt negyven év a makacs székely mellett, de sosem mondta, hogy megbánta, hogy hozzám jött.

A teljes interjút a Ripost7 ma megjelenő számában olvashatják.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek