Celeb

Exatlon Hungary: Ezek a szexi csajok várják itthon Móricz Danit és Herczeg-Kis Bálintot – fotók

Bors

Létrehozva: 2021.03.20.

Ki gondolná, hogy az Exatlon Hungary két fiatal versenyzőjének már évek óta komoly kapcsolata van. Pedig a Kihívók játékosainak, Herczeg-Kis Bálintnak és a Bajnok Móricz Daninak is van barátnője. Az itthon maradt kedveseket kérdeztük.

Forrás: Instagram

Verés várja itthon Móricz Danit?

Deminger Fanni és Móricz Dani 2014 júniusa óta alkotnak egy párt. Mivel az országúti bringás bajnok a versenyek és az edzőtáborok miatt sokat van távol, a szerelmesek hozzászoktak egymás hiányához.

– De ahhoz, hogy nem halljuk egymás hangját, ahhoz nem, ez a legszörnyűbb benne – árulta el Fanni.

– Mi szinte mindent együtt csinálunk, és rengeteget beszélgetünk, sokszor hajnalba nyúlóan. De persze nemcsak ez hiányzik, hanem minden. Hogy nem vagyunk együtt, nem együtt ébredünk, az ölelése. Az biztos, ha hazajön, rázúdítok mindent. Mindig annak a ne­hezebb, aki itthon marad. Őt folyamatosan új ingerek érik, rengeteg él­ményt szerez, de én ugyanazt csinálom, mint amikor itthon van. Két és fél hónapja búcsúztunk el egymástól, és úgy engedtem útjára: ha összetöröd magad, még meg is verlek! De ez persze csak vicc, alig várom, hogy megszeretgessem!

Nem voltak ilyen távol egymástól

Barátságból lett szerelem a 19 éves Herczeg-Kis Bálint és Kelemen Anna közt. Négy éve vannak együtt, nincsenek titkaik egymás előtt.

Pár napnál tovább még sosem voltunk távol egymástól, és ilyen messze sem – mondta lapunknak Anna.

– Jó látni, hogy milyen ügyes, nagyon büszke vagyok rá. Sokakat meglepett, csak a családot nem, hogy fiatal kora ellenére milyen jól látja a dolgokat, milyen jó tanácsokat tud adni a többieknek akár a pályán a feladatokkal kapcsolatban, akár lelkileg. Mindig is érettebb volt a koránál, látszik, hogy a többiek is megfogadják a tanácsait és kikérik a véleményét, pedig ô a legfiatalabb. Na­gyon harmonikus a kapcsolatunk, mindent meg tudunk beszélni egymással, most épp az a legrosszabb, hogy nem tudom, mit érez, mi jár a fejében. Hogy amikor mélyponton van, nem tudom kirángatni belőle. Az biztos, amikor újra meglátjuk egymást, sírni fogunk!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek