Celeb

Medencében nosztalgiázik Metzker Viki – de vajon mi hiányzik a képről?

Bors

Létrehozva: 2021.03.11.

Bikinis képet osztott meg magáról Metzker Viki, amivel rögtön egy kis játékra invitálta a legnagyobb rajongóit.

Metzker Viki egy medencés képet osztott meg magáról a minap, mindneki nagy örömére. A fotó első ránázásra akár ma is készülhetett volna, de a hozzá fűzött szövegben a volt modell egy kis játékra hív mindnekit.

Valami fura ezen a képen. Szerintetek mi hiányzik?

— teszi fel a kérést Viki, és kommentekben jöttek is a cifrábbnál cifrább válaszok, de természetesen a helyes megoldások is. Több vérbeli rajongó is kiszúrta ugyanis, hogy a DJ számos tetoválása hiányzik még. 

A dj-nek egyébként időnként beszólnak a különféle közösségi oldalokon, őt magát nem zavarja a dolog, de szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a cyberbullying, azaz internetes beszólogatás és zaklatás egy igen komoly dolog.

"Nem jellemzőek a negatív kommentek, de azért néha odatévednek a rosszindulatú emberek az oldalamra, akik csak a külsőm alapján ítélnek meg, holott a szépség egy szubjektív dolog - mondta az AcNews-nak.

Általában a tetoválásaimat kifogásolják, vagy hogy erősen vagyok kifestve.

Ez egyértelműen cyberbullying, azaz internetes zaklatás, amit van, aki nem tud kezelni. Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy ez egy rettentően fontos ügy, és az interneten nincs helye az ilyen jellegű bántó megjegyzéseknek.”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek