Celeb

Vajna Timinél a békülés után jöhet a baba

uv

Létrehozva: 2021.03.29.

Andy Vajna csinos özvegye és új szerelme, Zoli új vizekre eveznek. Úgy tűnik a békülésből baba is lehet. Minderre közösségi oldalán utalt Vajna Timi. Ismerősei szerint ez csalhatatlan jele annak, hogy az örökösnő a gyermekvállalás mellett döntött.

Nemrég kisebb feszültség ütötte fel a fejét Vajna Timi családjában, imádott nagyija ugyanis komoly aggodalmairól számolt be a Borsnak: minthogy félti unokáját az aranyásó férfiaktól, s hogy Timi mostani választottja, Zoli sem igazán győzte meg őt. Marika kritikája nem esett jól az érintetteknek, és egy kicsit megorroltak a nagyira, de úgy tűnik, mintha a sötét felhők mostanra elvonultak volna a famíliáról, főleg mert nemrég kiderült: Az örökösnő babát tervez.

Történt ugyanis, hogy Timi a napokban közösségi oldalán beszámolt róla, hogy odakinn, Amerikában megkapta a COVID elleni védőoltást, bejegyzésében pedig családalapítási terveit is kikotyogta:

„...a doktorok azt mondják, ha valaki kisbabát szeretne a közeljövőben, akkor mindenképp kapja meg az oltást, mert ha terhesen kerül a lélegeztetőgépre, akkor se az anya, se a kisbaba nem éli túl..”

Az özvegy tehát nagyon úgy fest, végre elhatározta magát, s babaprojektbe vág. Döntése pedig nem meglepő, főleg azok után, hogy lapunk úgy tudja, milliomos barátja nemrég utána utazott a tengerentúlra, hogy kibéküljenek és rendbe tegyék kapcsolatukat, melynek állítólag az egyik fő buktatója Timi bizalmatlansága, s ezáltal a babaprojekt halogatása volt.

– Timi egy gyönyörű, csinos nő, de sosem lehet biztos benne, hogy melyik az igazán vonzó egy férfi számára, ő vagy a mesés vagyona árulta el nemrég lapunknak az örökösnő egyik közeli barátja.

S bár a csinos özvegy a korábbi, Zolival közös nyaralásaikkal ellentétben most nem oszt meg közös képeket szerelmével, családalapítási tervei mégis azt sejtetik: a békülés jól halad, s akár szerelmük gyümölcse is hamarosan megfoganhat…

A Bors úgy tudja, Vajna Timi egyébként régóta szeretne anyuka lenni, s mindig is sajnálta, hogy férjével, Andy Vajnával nem lett gyermekük, unokaöccse érkezése pedig most újra beindította anyai vágyait. Lapunk kíváncsi volt, hogy a nyugtalankodó nagyi mit szól imádott unokája terveiről, s őszintén, – de a korábbiakkal ellentétben szűkszavúbban – nyilatkozott.

Ahogy a kisebbik unokámnál, Lillánál is boldog vagyok, hogy megérkezett a kis Noah, akit imádok, úgy Timinél is nagyon várom, hogy dédunokám legyen. Öreg vagyok már, ilyen korban csak egy baba érkezése az ami kimozdítja, felvillanyozza az embert. Szívem minden szeretetével kívánom, hogy az elsőszülött unokám is hamarosan anyuka legyen, s egy egészséges, okos, szép gyermeknek adjon életetmondta a nagyi, aki úgy tűnik kezdi elfogadni, hogy Timi Zolit választotta, de továbbra is nagyon hiányzik neki elsőszülött unokája, akit reméli, hogy az oltások után végre újra magához ölelhet.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek